Çözüldü Hi-Level SSD hızı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemtech

Hectopat
Daha fazla  
Hi-Level'ın 120GB SSD'sini kullanıyorum. Sunduğu değerler 550-530MB/s ancak Samsung Magician yazılımı ile benchmark ettiğim zaman değerler 279-210 olduğunu görüyorum.
Sizce neden böyle?
Kullandığım anakart ASUS A55BM-E, SATA 2 olduğu için düşük hız olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hi-Level'ın 120GB SSD'sini kullanıyorum. Sunduğu değerler 550-530MB/s ancak Samsung Magician yazılımı ile benchmark ettiğim zaman değerler 279-210 olduğunu görüyorum.
Sizce neden böyle?

Evet o yüzden. SATA 2 maksimum 300 MB okuma yazma sunar. Değerler normal. Aynı SSD bende de var SATA 2 portunda ve 270 okuma 260 yazma alıyorum.
Sizce neden böyle?

Evet o yüzden. SATA 2 maksimum 300 MB okuma yazma sunar. Değerler normal. Aynı SSD bende de var SATA 2 portunda ve 270 okuma 260 yazma alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birazdan göreceksin :)

SATA 2 teorik hızı 3 Gb/s olup pratikte 280-285 MB/s değerinden daha fazla okuma hızı elde edeni görmedim.

1624230679099.png

Göremedik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı