Hi Level SSD Oyun Oynarken Takılma Sorunu

DreamLive

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

120 GB Hi-Level SSD satın aldım, kurulumları ve bağlantısını tam bir şekilde yaptım(AHCI, Sata3). ancak özellikle oyun oynarken bilgisayarım kilitleniyor, yeniden başlattığımda ise SSD'yi görmüyor. Dediğim gibi özellikle oyun oynarken bu oluyor. gerekli olur diye aşağıda sistemi yazıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Sitede açılan benzer konuları inceledim, ancak çözüm bulamadım.

- İ7 4790K
- Asus Z97 Pro Gamer
- Sapphire r9 290 tri-x
- 2400 mhz (2) 8 GB

şuna bi çözüm bulun ya SSD'de sorun varsa geri gönderiyim. Git gel uzun sürecek diye göndermiyorum.
oyun oynarken yazmışım ama normalde de sıkıntı var. internet sayfasında gezinirken durdur yere bilgisayar donuyor. reset atıyorum SSD'yi görmüyor.

Arkadaşlar bugün itibariyle ürünü değiştirip göndermişler. Ürünü şimdilik harici olarak bilgisayara taktım, bilgisayarı tekrar formatlamadan önce tekrar aynı sorunun oluşup oluşmayacağını nasıl anlarım ?
Bir de SSD ile birlikte 3 tane disk var kasada hangisinin hangi sata girişine takılı olup olmadığını nasıl anlarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı