Hi2Games Güvenilir mi?

Şikayetvar sitesindeki yorumlara pek güvenmiyorum. Çünkü her siteyle her mağazayla ilgili gerekli gereksiz iddialar var. Ben şu an gamesatış üzerinden alışveriş yapıyorum. Tavsiye ederim.
 
Hi2Games'den geçen Dying Light full paketi 20.39 TL'ye satın aldım, canlı destekle de iletişim halindeydim alırken aldıktan sonra 10 SN geçti ve oyunu gönderdiler. Hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatları şu an en uygun yer konumunda, komisyon dahi almıyorlar. Gamesatış falan komisyon da alıyor satın alırken.
 
Baya geç yazıyorum ama, ben bu siteden valorant vp alıyorum. Şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilmiyorum ama dediğim bi sıkıntı yaşamadım.
 
Bayağı geç yazıyorum ama, ben bu siteden Valorant VP alıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilmiyorum ama dediğim bir sıkıntı yaşamadım.

Bende aldim geldi de site berbat 10 kuruş eksikti istedim tamam dediler 5 dk sonra hesaba para atmadiginiz için veremiyoruz sizden 5 lira istemedim 10 kuruş istedim 10 kuruş sonra vpyi aldıktan sonra üyeliğimi kapattim ve bir daha siteye girmedim ByNoGame adamdir onda hiçbir sıkıntı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı