Hİ2Games Güvenilir midir?

Cyberpunk 2077
Plague Inc: Evolved
Ryse: Son of Rome

Kendilerinden 'zamanında' bu oyunları aldım ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ancak şu anda güvenilir olup olmadığı hakkında net bir cevabım yok. Sadece sorun yaşamadım, alıp almamak size kalmış.

Üstüne biraz daha koyup bu siteden alabilirsiniz.

Steam cüzdan koduna gelirsek;
Sosyalde cüzdan kodunu satan arkadaşlar var, ben 100 TL'lik kodu 80 TL'ye almıştım. Araştırın veya satın alma konusu açın derim, olmadı oradan alırsınız.

Merhabalar, İsmim Erhan Can.
Hi2Games.com'da Pazarlama Uzmanı olarak görev yapmaktayım.
Sorular ve sorunlar için benimle iletişim kurabilirsiniz.

Sorular ve sorunlar için benimle iletişim kurabilirsiniz.

1 yıldan uzun bir süredir oyun satışı neden yapmıyorsunuz? 1 yıl öncesinde bütün oyunları çok iyi fiyatlara satıyordunuz, devamlı müşterinizdim. Ardından kaldırdınız, canlı desteğe aylarca tekrar ve tekrar yazmama rağmen olumlu yanıt alamadım. Sürekli yakında tekrar gelecek deyip durdunuz, gelgelim 1 yıl geçti.

1 yıldan uzun bir süredir oyun satışı neden yapmıyorsunuz? 1 yıl öncesinde bütün oyunları çok iyi fiyatlara satıyordunuz, devamlı müşterinizdim. Ardından kaldırdınız, canlı desteğe aylarca tekrar ve tekrar yazmama rağmen olumlu yanıt alamadım. Sürekli yakında tekrar gelecek deyip durdunuz, gelgelim 1 yıl geçti.
Öncelikle Merhaba;
Oyun satışımızın kapanma sebebi tamamen steam tarafından hediye ürün gönderimi yasaklanmasından dolayı oldu.
Sizin gibi eski müşterilerimizi kaybetmek istemeyiz. Hala "En Ucuz" fiyat politikamızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sevgilerle..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı