Hibernation (hazırda beklet) seçeneği

Oğuzhan YILDIZ

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda başlangıçta açılan çok fazla uygulama var, her açılışta çok zaman alıyorlar ve bunların açılmasını da istiyorum. Hazırda beklet modunu sürekli kullansam cihaza herhangi bir zararı olur mu?

Bildiğiniz üzere hazırda beklet modu RAM'deki dosyaları sabit diske kopyalayıp, açılırken tekrar RAM'e aktarıyor. Bu sayede kaldığımız yerden anında devam edebiliyoruz. Uyku modunda olduğu gibi de kapalıyken güç tüketmiyor. Yabancı forumlarda depolama sıkıntınız yoksa hiçbir zararı olmaz diyorlar ama bir de Technopat'a sorayım dedim ☺

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diske dosya yazıp siliyorsunuz sonuçta, zaten normal olarak yapılan bir durum. Bir problem olacağını sanmam.

Hatta Windows 10'un Hızlı Başlatma özelliği de Hibarnate benzeri bir yöntemle çalışıyor.

-Driver Güncellemeleri
-Aradan uzun bir süre (1-2 hafta) geçince
Yeniden başlattıktan sonra ben de güvenli olacağını düşünüyordum. Cevabınız için de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı