Güvenilirlik konusunda emin değilim fakat Revo Uninstaller Pro'yu daha çok öneririm.Bilgisayarıma çok şey indirip siliyorum haliyle kalıntıları da kalıyor. Tek tek bulup uğraşmak yerine bu uygulamayı kullanabilir miyim? Nasıldır güvenilir midir?
HiBit Uninstaller programına göre biraz eksik kalmış.Güvenilirlik konusunda emin değilim fakat Revo Uninstaller Pro'yu daha çok öneririm.
O program appdata dosyalarında kalıntı bırakıyor diye biliyorumGüvenilirlik konusunda emin değilim fakat Revo Uninstaller Pro'yu daha çok öneririm.
Revo bence kötü. Ben Hibit kullanıyorum. Güvenilirlik açısından korkuyorsan sildiği dosyaların adına bakarak sil ve geri yükleme noktası da oluştur. Aynı zamanda Hibit kurulum da istemiyor. Portable bir program.O program appdata dosyalarında kalıntı bırakıyor diye biliyorum
Gördüğüm kadarıyla bu program da bir kaç yerde bırakıyor. Sıkıntı olmaz hocam.O program appdata dosyalarında kalıntı bırakıyor diye biliyorum
Sadece klasörleri bırakıyor. İçlerindeki dosyalar siliniyor.O program appdata dosyalarında kalıntı bırakıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.