Hiç arkadaşım kalmadı

Bende aynı durumdayım 3 senedir okula gitmiyorum kendinizi dininize vermişsiniz ne güzel başarılar dilerim

Böyle arkadaşlık olmaz zaten boş ver gitsin.

Bende aynı durumdayım 3 senedir okula gitmiyorum kendinizi dininize vermişsiniz ne güzel başarılar dilerim.

Evet konuştuğum olursa genellikle benden yaşça büyükler oluyor. Onlarla daha iyi anlaşıyorum. Şu anki bulunduğumuz nesilin hepsi değil ama genelinin bana göre edep, özellikle de saygı ve ahlaken düzgün olmadıklarını isyankâr ve sabırsız olduklarını düşünüyorum. Kendi düşüncem bu şekilde Allah hepimize hidayet versin. Tabii bilemiyorum bu dine inanan vardır inanmayan vardır onlara da doğru yolu bulmayı nasip etsin. Araştıran zaten doğru yolu bulur. Size de teşekkür ediyorum. Güzel cevabınız için.

Kaç yıldır arkadaşınız yok hocam.
Son 5-6 senedir felan yok. Fakat tamamen kopmuş değiliz. Çoğu evlendi, işe girdi vs. Benim demek istediğim kadim ve candan bir dostluk ilişkisi yaşayan insanlar çok nadirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…