Hiç arkadaşım kalmadı

Merhaba ben şu an lise son öğrencisiyim 6 sene boyunca okul okumadım. Okul okumadigimdan ötürü genellikle arkadaşlıklar orada başladığından da hiç arkadaşım dostum olmadı. Cogu zaman delirecek gibi oldum yani yalnızlıktan. Tabii ki insan sıkılıyor. İnsanın bir dostunun olmasi çok güzel. Sıkıntımı camiye giderek gideriyorum orada huzur buluyorum. Yalnız değilim Allah var. Umarım yeni arkadaşlıklarınız daha güzel olur.

Bende aynı durumdayım 3 senedir okula gitmiyorum kendinizi dininize vermişsiniz ne güzel başarılar dilerim

20 gün önce falan tek dostum diyebileceğim kişi ile küstüm onunla küsünce artık tek başıma kaldım, dışarı bile çıkmıyorum sadece onunla çıkıyordum. Şimdi 11.sınıfa geçeceğim bir de okulumu değiştireceğim. Tek ümidim orada yeni arkadaşlar bulmak. Arkadaşıma gel barışalım dedi ama o barışmayı reddetti. 6 yılık arkadaşız onunla çok defa kavga ettik ama her defasında barıştık ama bu seferki tartışmada benimle barışmadı. Şimdi başka kişiler ile takılıyor o takıldığı kişilerle de ben de arkadaştım. Onlar da bizim 6 yılık arkadaşımız ama 2022'de onlar ile küsmüştük 2 yıldır falan Full ikimiz takılıyorduk kardeş gibiydik ama artık benimle konuşmak istemiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Böyle arkadaşlık olmaz zaten boş ver gitsin.

Bende aynı durumdayım 3 senedir okula gitmiyorum kendinizi dininize vermişsiniz ne güzel başarılar dilerim.

Evet konuştuğum olursa genellikle benden yaşça büyükler oluyor. Onlarla daha iyi anlaşıyorum. Şu anki bulunduğumuz nesilin hepsi değil ama genelinin bana göre edep, özellikle de saygı ve ahlaken düzgün olmadıklarını isyankâr ve sabırsız olduklarını düşünüyorum. Kendi düşüncem bu şekilde Allah hepimize hidayet versin. Tabii bilemiyorum bu dine inanan vardır inanmayan vardır onlara da doğru yolu bulmayı nasip etsin. Araştıran zaten doğru yolu bulur. Size de teşekkür ediyorum. Güzel cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı