Hiç arkadaşım yok

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Arkadaşlar liseye geçtim ve iyi bir Anadolu lisesinde okuyacağım, ama sıkıntı şu ki ortaokulda hiç arkadaşım yoktu ve lisede de aynısının olmasından korkuyorum, garip bir şekilde herkes beni seviyor saygı gösteriyor (bazıları kıskanıyor)ama teneffüs zili çalınca hep yalnızım, arkadaşım olması için ne yapmam lazım? Bu arada biraz soğuk ve içine kapanık biriyim ama her şeye çok gülüyorum, gülmemem mi lazım? İnsanlar benimle arkadaş olsun diye kendimi değerli gibi mi göstermem lazım?

İçine kapanık ve soğuk birisiyle neden arkadaş olasın? Adın ValorantçıGENÇ çık biraz çime bas sosyalleş, insanlarla iletişim kur. Dışarı yansıttığın enerjin çok önemli. Üniversite de okuduğum zamanlarda finallerden çıktığımda adımı bilmeyen kişiler gelip bana sınavımın nasıl geçtiğini sorup muhabbet açarlardı. Enerjini değiştir daha sıcak birisi ol.

Kendin ol dürüst davran. Yapay olma. Bulursunuz birbirinizi. Bizim grup 9. sınıfta oluşmuştu 10. da hepimiz(bütün sınıfla) yakındık öyle söyleyeyyim

Kanka içine kapanık birinin arkadaşı olmazki. Birileriyle en azından bir şeyler konuşman lazım. En kötü silgi iste kalem iste. Muhabbet açmaya çalış. Güler yüzlü ve sempatik olursan zaten severler seni. Ama kendini sevdirmek için kendini değiştirmeye çalışma

Karakter yapının değişeceği yaş aralığındasın. Herkesle samimi olmak zorunda değilsin ama neredeyse herkesle diyalog kurup arkadaş olabilirsin. Yirmi dokuz yaşında bir abin olarak söyleyebileceğim insanlarla bol bol iletişim kurman. Bu süreçte sosyal ilişkilerinde neleri doğru neleri yanlış yaptığını görme şansın da olacaktır. Hayat senin yaşadığın bir deneme yanılma süreci. O yüzden hata yapmaktan çekinmeksizin tadını çıkar. (Büyük ve telafisi zor hatalar olmadığı sürece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı