Hiç birden boy attınız mı?

Her sene düzenli ( 5-10cm ) uzadım 17'ye kadar, her zaman sınıfın en uzun ilk üçünde olurdum. 17-19 arasında da birkaç cm uzadım ama çok değil.
 
Ben 192'yim. Çocukken günde 2 bardak süt içerdim her gün. .2. sınıftan beri basket oynuyorum. Annem babam uzun. Yani uzun boyda sanıldığı kadar iyi bir şey değil. Herkes kafasını kaldırıp bakıyor orası ayrı güzel ama. Ben 17 yaşındayım 93-94 olurum belki ileri doğru. 16'da yavaşladı boy uzamam belki senin o yaşta artar çok takma 1.80 gayet okey bence.
 
Kuzenim 2 yıl önce benden çok daha uzundu geçen yıl eşit boydaydık şu anda ben onu geçtim. Kuzenim üniversitesiye gidiyor ben 8. Sınıfa yani aramızda 6 yaş farkı var. Geçen de 1 günde 2 cm uzamıştım ama boyum hala kısa :( hala memnun değilim boyumdan. Ben o kadar dedim boyum kuzenimi geçti diye ama hala kısayım ben. Boy takıntısı konusuna gelirsek, çok normal. Ben de boy konusunda takıntılıyım. Her gün boyumu ölçerim ve hiç değişiklik olmadığı için üzülürüm. Boy takıntısı olan insanlara sanki çok kötü bir şey yapıyorlarmış gibi davranıyorlar. Ben kendimi mutlu hissediyorum boyum uzun olunca belki. Hayalim 1.95. Umarım olurum. Aslında 2.08 ama istediğim meslek 1.95 in üstündeki insanları almıyormuş o yüzden 1.95. Her şeyi yapıyorum ama yinede uzamıyor :( neyse umarım uzar boyum benim.
 

Geri
Yukarı