Hiç dolandırıldınız mı?

Hesap satın almak için 200 tl vermiştim.
Sonra kişiden bir daha haber alınamadı.

Evet :/ bit pazarından 100 TL'ye toplanmış sistemi 850 TL'ye almıştım ışıklı diye.

Evet. bir ara arkadaşımdan oyun cdsi alacaktım baya grafikleri iyi bi oyundu 65 liraya satmıştı ben o zamanlar sistemlerden pek anlamazdım arkadaşım cdyi aldığı cdciyle anlaşıp sanki benim sistemim kaldırır gibi yapıp beni kekelemişlerdi ve eve gelip yüklediğimde pcye +18 vürüsler felan inmişti.

2. el telefon alışverişi yaparken genelde kendimde yaptığım için havale sonrası kargo yöntemiyle almıştım. Oyuncak araba göndermişlerdi. 900 lira cihaz için 40 lira da havale için boşa gitmişti ve telefonumu yeni satmıştım. O yüzden telefonsuz kalıp tanıdığımın eski telefonunu kullanmak zorunda kalmıştım.

Evet, 2 yil once 200 TL. Sari siteden 2. el sicak hava lehimleme istasyonu alacaktim. Satici dukkani kapattigini , bu yuzden sattigini soyledi. Urunu kargoya verdigini soyledi. Gonderdim parayi. Hem meblag buyuk degil, hem de bu tur aletler bal satanlarin ya da telefon dolandiricilarinin sattigi nesneler grubunda degil. Adam meslek erbabi, 200 TL icin ugrasmaz dedim. Sonra dolandirici cikti herif. Bir soyledigi otekini tutmamaya basladi. En sonunda engelledi.

Beni kantinci dolandırmıştı etikette 50kr yazan çubuk krakeri güya yeni zam geldi diye 60kr çekti bende niye yazmadınız deyince geri vermişti 10kr'u.

Bizim çiğ köfteci namaz kılıyor ama midye satıyor iki aydır yiyorum her gün neredeyse daha yeni öğrendim haram olduğunu bir de cumaya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…