Hiç dostum yok

Kardeşim git yeni insanlarla tanış iletişim kurmaktan çekinme sırf bu yüzden de okulunu değiştirme ama sana vereceğim en büyük tavsiye sırf arkadaş edineceğim diye gidip saçma sapan tiplerle iletişime geçme, kaliteli insanlarla tanışmaya bak.
 
Hiç dostun olmaması, kötü dost edinmekten emin ol daha iyidir. 9. Sınıfın ilk zamanları öyledir insanlarla konuşmaktan çekinme tanış, muhabbet kur.
 
Kardeşim bende aynı senin gibiyim okulda daha yeniyim herkes sohbet ediyor anlaşıyor ama ben pek ayak uyduramıyorum. Eski okulumdan 1 kaç arkadaşım hariç kimse yok bile. Bunun için hayatında başka kararlar almak biraz gereksiz. Sırf bunun için okul değiştirmeye değmez bile dostlarını sadece okuldan edinmek zorunda değilsin ki sivildede bir sürü iyi kalpli insanlar var .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hacım o iş sen de bitiyor. Ben de 9. sınıfım 2 gün okula gittik tüm okulla kaynaştım diyebilirim. Biraz insanlarla konuşmayı dene.
 
Kardeşim benim de dostum yok lisede sınıfta tek başıma oturuyorum arkadaşım yok arkadaş gruplarına alınmıyorum. Whatsapp gruplarından çıkarıldım. Çünkü bi şahıs sınıf grubunda benim hakkımda olur olmadık atıp tutmuş. Sadece konuştuğum bir kız arkadaşım var O da mesajlar aracılığı ile. eski bi arkadaşım biribirimizi iyi tanıyoruz onu da kaybetmekten korkuyorum. Sevilmiyorum aga yani.
 
Meslek liselerinin Anadolu Teknik kısımları çok iyi, ben okuyorum ve staj 3 ay o da yaz tatilinde, ek olarak Anadolu liseleri ile tıpatıp aynı dersleri görüyoruz ve eksik bir yanı yok.
 
Eğer insanlar ile sohbet etmez isen zaten dostun olmaz.
Meslek lisesine geçtiğinde emin ol PUBG gelecek birini bulamayacaksın .
Herkesle konuşman gerekiyor, kimin senin dostun olup olamayacağını bir oyun üzerinden öğrenemezsin.
Kendinizi dışlıyorsunuz böyle yaparak.
 

Atıl. Muhabbete girmeye çalış. Şimdi arkadaş bulamazsan, ilerleyen zamanlarda işin daha zor olur. Elbet kafana göre birisi çıkar.

İşallah çıkar diyelim.

Teşekkürler yorumun için.

Kader mi ne bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…