Hiç ekipman kırdınız mı?

2 yıl önce mekanik hisli klavyem vardı. Çalışmadığı için üstünde 10 dakika boyunca zıplamıştım ve sonrasında çalışmaya başlamıştı. LoL sağ olsun.

Birkaç tane 20 liralık fare kırmıştım. Çift tıklıyordu veya tıklamıyordu, yumruğu basınca yapboz gibi parçalarına ayrılmıştı
Bir de kafamda kulaklık olduğunu unutup ayağa kalkmaya çalışmıştım. Kasa peşimden geldi, jak girişi yamuldu kulaklığın.

Fareyi kırdım. Cezasını da çok ağır ödemiştim, 1,5 ay boyunca touchpad ile oyun oynadım.

4-5 yıl önce Note 5'i dişlemiştim, cam olduğundan arka patlamıştı.

Ama kılıf olduğundan annem fark etmemişti, hala bilmiyor benim yaptığımı

Sinirlenip değil de çocukken anakarta diş macunu sürmüştüm

Esnekliğine bakarken Corsair HS35'i kırmıştım. Çok tıklaya tıklaya Rampage SMX-R44'ü bozmuştum. Onun dışında pek hatırlamıyorum.

Saat 6 gibi orta tuşu çalışmıyor diye mause'u camdan aşağı attım. Açlık kötüdür.

Ben kırmadım ama babam çok kırdı. Bayağı tecrübeli bu konuda. Fare mi dersin güç kaynağı mı dersin HDD mi dersin soğutucu mu dersin tablet, laptop bilgisayar kasası... Aklıma bu kadarı geldi. Ama başka vardır diye tahmin ediyorum.

Hocam ne ekipmanı 2 hafta önce pc kırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…