Hiç ekipman kırdınız mı?

Oyunlarda bazen çok tilt olabiliyorsunuz bazen toxic adama bazense şansızlığınıza.
Siz hiç sinirlerinize hakim olamayıp ekipman kırdınız mı?
Ben kırmadım ama teşebbüs ettim, maalesef Türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve bir ekipman çok pahalı.

2 yıl önce mekanik hisli klavyem vardı. Çalışmadığı için üstünde 10 dakika boyunca zıplamıştım ve sonrasında çalışmaya başlamıştı. LoL sağ olsun.

Birkaç tane 20 liralık fare kırmıştım. Çift tıklıyordu veya tıklamıyordu, yumruğu basınca yapboz gibi parçalarına ayrılmıştı :D
Bir de kafamda kulaklık olduğunu unutup ayağa kalkmaya çalışmıştım. Kasa peşimden geldi, jak girişi yamuldu kulaklığın.

Oyunlarda bazen çok tilt olabiliyorsunuz bazen toxic adama bazense şansızlığınıza.
Siz hiç sinirlerinize hakim olamayıp ekipman kırdınız mı?
Ben kırmadım ama teşebbüs ettim, maalesef Türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve bir ekipman çok pahalı.
Sinirlenip değil de çocukken anakarta diş macunu sürmüştüm 😨

Esnekliğine bakarken Corsair HS35'i kırmıştım. Çok tıklaya tıklaya Rampage SMX-R44'ü bozmuştum. Onun dışında pek hatırlamıyorum.

Ben kırmadım ama babam çok kırdı. Bayağı tecrübeli bu konuda. Fare mi dersin güç kaynağı mı dersin HDD mi dersin soğutucu mu dersin tablet, laptop bilgisayar kasası... Aklıma bu kadarı geldi. Ama başka vardır diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı