Arkadaşlar yaşım 18'e dayandı, çevremde kız arkadaştan ziyade hiç kadın yok ne abla ne akraba hiç kimse çevremde de hiç yok fabrikada da yok, erkek arkadaşta yok ama erkek Ark istemiyorum, erkeklerden sıkıldım artık, üstüne üstlük erkek lisesinde okudum, aklıma şu sorular geliyor ya hep bekar kalırsam ya hep yalnız kalırsam, ailem ölünce ne yapacağım ya eşim beni terk ederse, hani nereden başlayacağım bilmiyorum, dershaneye gidiyorum orada da hiç konuşamıyorum, utangacın tekiyim, ve bu problemler hep beni depresyona sürüklüyor, hem kendime hem de çevremin dediğine göre bayağı eksiklerim var en önemlisi, herkes bana, bir kızda dahil özgüvenin yok demişti, çoğu kişiye sordum ben nasılım falan hemen özgüvenin yok demişlerdi, giyinişim de kötü (depresyondan dolayı) hiç kendime çekidüzen veremiyorum, çevremde diyor zaten, eskiden hiç takmazdım böyle olayları, hep bu yaşa kadar oyun, eğlence derken yaş büyünce çöktüm artık bu olaylara yönelmeye ve kendimi artık geliştirmek istiyorum. Psikoloğa görünmek iyi midir acaba?