Hiç evlenememe korkusu

Bende de sosyal anksiyete var insanlarla az konuşurum kızlarla hiç konuşmam fakat giyinişim ve tipim düzgün olduğu için ben konuşmaya gitmiyorum kızlar benimle konuşmaya çalışıyor ve kız sohbetini o şekilde yapıyorum bence sende giyi mine vs dikkat et.

Daha ne olsun kızlar yanınıza geliyor benim yanıma gelseler hiç utanmam tamam bende de sosyal anksiyete varda en azından biri yanıma gelse konuşuyorum.

Daha ne olsun kızlar yanınıza geliyor benim yanıma gelseler hiç utanmam tamam bende de sosyal anksiyete varda en azından biri yanıma gelse konuşuyorum.
Sen gideceksin onların yanına. Evet demesi çok kolay yapması aşşırı zor bende bana "Git konuş" diyenlere çok sinir oluyordum fakat çözüm bu.

Her yanında manitasıyla gezen evleniyor mu? Birkaç aylık geçici ilişkilerden ibaret o sokakta gördüklerinin çoğu.
Madem öz güven problemin var bunun üstüne git, ilgi alanı bul kursa yazıl, derneklere vakıflara üye ol, spor yap.

Tamamda en azından mutlu çocuk yani yanında gül gibi manitasını gezdiriyor birlikte eğleniyorlar daha ne olsun ben hemen evlilik demedim sadece bir yerden başlamak dedim.

Hayatımda gördüğüm en ergence ve saçma yorum olabilir :D. Ergence tavırlarınız yüzünden spora başlamayı hocam makinaları gereksiz meşgul ediyorsunuz.
Sanane kardeşim sporunu yapmak isteyen yapar. Hem sporun özgüveni toparladığı çoğu kişi tarafından kabul edilen bir şey. Siz neye göre yorum yapıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı