Hiç Görüntü ve Ses Kalitesi Kaybı Olmadan Video Nasıl Kırpılır?

Kullanmayı bilmediğinizden oluyor :) Bende gayet düzgün çalışıyor. Kalite kaybı da yaşamadım. İnternette videolu veya görsel anlatımları vardır araştırıp öğrenseniz iyi olur.

Kullanmayı bilmediğinizden derken? Sorunum gayet net ve açık, istediğim yerden kırpmıyor. Zaten Vegas Pro gibi karışık bir yazılım değil, gayet basit bir yazılım. Bunu kullanamamak zor. :) İlgilenip vakit ayırdığınız için teşekkürler...

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 302
  • 2.PNG
    2.PNG
    808 bayt · Görüntüleme: 151
Üstad render alırken kaliteli kabinler kullanman lazım( Mkv,Avi,Mpeg-2,Quicktime - Move ) ve bitrate oranı yüksek cıktı alman gerekir, o zaman görüntüde bir bozulma olmaz. Program olarak Edius veya Sony Vegas önerebilirim...

Yanlış yerlerde hala dolanıyorsun video paylaş. Gerekli olmadığını biz karar veririz.

Yok, ben kendim de karar verebiliyorum da madem istedin, buyur. Pek bir nen değişeceğini sanmıyorum fakat...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstad render alırken kaliteli kabinler kullanman lazım( Mkv,Avi,Mpeg-2,Quicktime - Move ) ve bitrate oranı yüksek cıktı alman gerekir, o zaman görüntüde bir bozulma olmaz. Program olarak Edius veya Sony Vegas önerebilirim...

Hocam, o işlere girmek istemiyorum. Onları yaparsam video boyutu yükselecek ve kalite muhakkak düşecek.

Yanlış yapıyorsun işte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoyu izleyerek yap.

Yanlış yapıyorsun işte.

Videoyu izleyerek yap.

Hocam, A'nın başlangıç, B'nin bitiş olduğunu biliyorum ki bu videodan öğrenmiştim zaten. Fakat A'yı kendimiz mi belirlemek zorundayız, yoksa benim yaptığım yerden olmuyor mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı