S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.689 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Ağustos 2020 #21 Kaiser II. Wilhelm dedi: Konu açarak yanıt arayabilirsin . Genişletmek için tıkla... Açtım ama moderatörlerimiz sağ olsun, mesajımı buraya taşımışlar.
Kaiser II. Wilhelm dedi: Konu açarak yanıt arayabilirsin . Genişletmek için tıkla... Açtım ama moderatörlerimiz sağ olsun, mesajımı buraya taşımışlar.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #22 Konu sahibi arkadaşımız hayata başlayalı 1 gün oldu. Bizim tecrübelerimizi merak ediyor haliyle. Şaka bir yana ne amaçla açtın bu konuyu @Yedinci Mühür?
Konu sahibi arkadaşımız hayata başlayalı 1 gün oldu. Bizim tecrübelerimizi merak ediyor haliyle. Şaka bir yana ne amaçla açtın bu konuyu @Yedinci Mühür?
CanerKorkmazli Megapat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 49 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #23 Yaptım ve halâ çok pişmanım.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #24 Az önce bu konuya girerek bir hata daha yaptım.
umutsahinus Picopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #25 Bu konuya tiklamakla hata yapmisim.
Yedinci Mühür Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #26 Anlamadım neden böyle Tokiler dedi: Konu sahibi arkadaşımız hayata başlayalı 1 gün oldu. Bizim tecrübelerimizi merak ediyor haliyle. Şaka bir yana ne amaçla açtın bu konuyu @Yedinci Mühür? Genişletmek için tıkla... Anlamadım neden böyle dediniz?
Anlamadım neden böyle Tokiler dedi: Konu sahibi arkadaşımız hayata başlayalı 1 gün oldu. Bizim tecrübelerimizi merak ediyor haliyle. Şaka bir yana ne amaçla açtın bu konuyu @Yedinci Mühür? Genişletmek için tıkla... Anlamadım neden böyle dediniz?
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Ağustos 2020 #27 Yedinci Mühür dedi: Anlamadım neden böyle dediniz? Genişletmek için tıkla... "Hata yaptınız mı?" Diye konu açmışsın. Hata yapmamış birisinin olma ihtimali yüzde kaç?
Yedinci Mühür dedi: Anlamadım neden böyle dediniz? Genişletmek için tıkla... "Hata yaptınız mı?" Diye konu açmışsın. Hata yapmamış birisinin olma ihtimali yüzde kaç?
Yedinci Mühür Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #28 Tokiler dedi: "Hata yaptınız mı?" Diye konu açmışsın. Hata yapmamış birisinin olma ihtimali yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Orası öyle, haklısınız bayım.
Tokiler dedi: "Hata yaptınız mı?" Diye konu açmışsın. Hata yapmamış birisinin olma ihtimali yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Orası öyle, haklısınız bayım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 30 Ağustos 2020 #29 Birileri bazen hata yaptığımı söylüyor ben ise hiç hata yapmadığımı söylüyorum. Hiç hata yapmadığımı karşımdakine söylerken fark ediyorum ki hata yapmayan birini hata yapanın anlayacağını sanıyorum ve hata yapıyorum.
Birileri bazen hata yaptığımı söylüyor ben ise hiç hata yapmadığımı söylüyorum. Hiç hata yapmadığımı karşımdakine söylerken fark ediyorum ki hata yapmayan birini hata yapanın anlayacağını sanıyorum ve hata yapıyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.757 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #30 Hatasız kul olmaz. Sayı ile belirtilemeyecek kadar hatam vardır.