Hiç iletişimimin olmadığı kız ile nasıl tanışmalıyım?

stanleytermos

Femtopat
Arkadaşlar günlük olarak kutuphaneye geliyorum. Tanışmak istediğim kişi de her gün geliyor. Tanışmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Direkt karşısına çıkıp açıl falan demeyin her gün aynı ortamda bulunuyoruz. Geldiğimiz kutuphaneye şehrire biraz uzak ve sanırım o da otobusle gidip geliyor ben araçla gidip geliyorum. Eve bırakma teklifi etsem nasıl olur? Sizlere danışmak istedim bu tür konularda tecrübeli değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir test kitabı çözüyorsa git yanına bak şu sorunun cevabı şu falan de emin olduğun bir soru ise sonra sohbet et işte devamını getir.
Örnek olarak şey diyebilrsin pardon işte bende test kitabı bakıyorum hangisini çözüyorsunuz bakabilirmiyim falan, bende şu test kitabını çözdüm falan filen uydur gerisini.

Bir test kitabı çözüyorsa git yanına bak şu sorunun cevabı şu falan de emin olduğun bir soru ise sonra sohbet et işte devamını getir.
Örnek olarak şey diyebilrsin pardon işte bende test kitabı bakıyorum hangisini çözüyorsunuz bakabilir miyim falan, bende şu test kitabını çözdüm falan filen uydur gerisini.

Hocam kendisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Ama ayni yaşta oldugumuzu biliyorum. Erkek arkadaşı var mi yok mu bilmiyorum.

Eve birakma teklifi sakat, yanlis anlasilabilirsin. O is sonra. Bence ikiniz de bir sure calistiktan sonra eline iki kahve al, kizin yanina gidip tanismak istedigini soyle ve kahvelerden birini ver. Kizlar aptal degiller, durup dururken bahanelerle konusma baslatmaya calistigini anliyorlar. Bu adimi atla, niyetini belli et. Aptal muamelesi yapma.

Hocam kendisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Ama ayni yaşta oldugumuzu biliyorum. Erkek arkadaşı var mi yok mu bilmiyorum.
Git dudağına yapış demedim attarafı bi kitap sorucaksın istersen sen sorma başka erkek sorsun ama erkek arkadaşı yoksa o erkek kızı kapar sende kütüphanenin diğer tarafında bakabilirsin.
Git yanına deki "bende test kitabı bakıyorum biraz bakabilirmiyim kitabına", kitaba bakarkende sohbet döndür hangi okula gidiyon falan.

Eve birakma teklifi sakat, yanlis anlasilabilirsin. O is sonra. Bence ikiniz de bir sure calistiktan sonra eline iki kahve al, kizin yanina gidip tanismak istedigini soyle ve kahvelerden birini ver. Kizlar aptal degiller, durup dururken bahanelerle konusma baslatmaya calistigini anliyorlar. Bu adimi atla, niyetini belli et. Aptal muamelesi yapma.
İki kahve ile gitmek çok etkili. Ancak bunu tanışılacak kişi ders çalışmıyorken yapmak daha iyi olurdu. Ara verdiğinde veya lavabodan döndüğünde falan. Şöyle bir durum da var ki, hiç muhabbet yokken tanışabilir miyiz sorusunu basit kız damgası yememek için reddedebiliyorlar. Ya yumuşak bir giriş ya da dış görünüş bu etkiyi azaltmak için gerekli bence. Hoş bir görüntün yoksa genelde sıcak bakmazlar zaten.

Eli yüzü düzgün bir insansan tek seferde numarasını dahi alabilirsin.
Değilsen o zaman tanışmak istediğini veya hangi test kitabından çalıştığını sorabilirsin.
Konuşma yeteneğin varsa gerisi sende. Tek sorun bunlar taktik ile olacak işler değiller sonuç olarak siz insansınız ve her insanda farklı tepkiler alabilirsin.

İki kahve ile gitmek çok etkili. Ancak bunu tanışılacak kişi ders çalışmıyorken yapmak daha iyi olurdu. Ara verdiğinde veya lavabodan döndüğünde falan. Şöyle bir durum da var ki, hiç muhabbet yokken tanışabilir miyiz sorusunu basit kız damgası yememek için reddedebiliyorlar. Ya yumuşak bir giriş ya da dış görünüş bu etkiyi azaltmak için gerekli bence. Hoş bir görüntün yoksa genelde sıcak bakmazlar zaten.
Bu sebeple iki taraf da biraz calistiktan sonra gitmesini onerdim🤭 Kizi molaya cagiracak, molasini birlikte gecirecekler. Ilk tanismada zaten cok vakit gecirmemek daha iyi olur, tuhaf sessizlik anlari cok olur yoksa. Kisa ayakustu 5-10 dakikada kizi kisiliginle etkilemen lazim, ardindan sonra gorusuruz calismaya donelim diye topuklayacaksin. Kiz kutuphaneye gelip duzgunce calisiyorsa calismaya onem veriyor demektir. Zamanini calmayacaksin ve senin de asil amacinin ders calismak oldugunu belli edeceksin.

Eve bırakma gibi yakın davranışlar çok rahatsız edici olabilir veya yanlış anlayabilir. Eğer ders için geliyorsa yapamadığın bir soruyu sorabilirsin oradan muhabbet çevirme işi sende artık. Az buçuk cevaplarından ve davranışlarından tanışmak istediğini veya istemediğini belli eder bence. Çok da hızlı olma bir de.

Bu sebeple iki taraf da biraz calistiktan sonra gitmesini onerdim🤭 Kizi molaya cagiracak, molasini birlikte gecirecekler. Ilk tanismada zaten cok vakit gecirmemek daha iyi olur, tuhaf sessizlik anlari cok olur yoksa. Kisa ayakustu 5-10 dakikada kizi kisiliginle etkilemen lazim, ardindan sonra gorusuruz calismaya donelim diye topuklayacaksin. Kiz kutuphaneye gelip duzgunce calisiyorsa calismaya onem veriyor demektir. Zamanini calmayacaksin ve senin de asil amacinin ders calismak oldugunu belli edeceksin.
Dediginiz gibi asıl amaci burada ders çalışmak. Harici şeylerle ilgileneceğini sanmıyorum. Bir de dışarıdan çok soğuk görünüyor hiç gülmüyor falan. Ama arkadaşı ile gelince gülmeye başlıyor falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı