Videoyu bulamadım ama anlatayım bari.
Video şöyle:
Çok kasvetli bir hava var. Belkide telefon kötü çekiyor.
Havanın aşırı soğuk olduğu anlaşılıyor.
Yine de kapı açık.
Ev çok eski ve tahtadan yapılmış derme çatma bir dağ evi.
Adam muhtemelen çoban ve akşam evine dönmüş.
Soba yanıyor.
Açık kapıdan köpeği giriyor ve adam ufakça başını okşayıp kendi yemeğinden veriyor.
Köpek hafifçe teşekkür ederim geri çıkıyor.
Böyle bir hayatım olacak benim. En yakınım bir köpek veya kuş olur. Arkadaşlarım hayvanlarım olur. Karım çoluğum çocuğum arkadaşım olmaz ileride. Ben buna hazırım.
Olm ortalık kezban kaynıyor her türden milyonlarca insan var illahi birini bulursun evlenmekten değil ilişkiden bahsediyorum.
1 kere yaşıyorsunuz berbat etmeyin.
İlişki yaşamayınca berbat bir hayatın oluyor ama ortam malı olan bir ''kezban'' ile ilişkiye girince o bir kere yaşadığı hayatı mükemmel hâlemi getiriyor?
Herkese selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Hiç ilişkim olmadı. Büyük ihtimalle daha yapmayı hiç düşünmüyorum. Kısacası böyle şeylere yanaşma niyetim yok. Bu arada eş cinsel değilim. Hoşlanıyorum ama ilişki için adım atmıyorum. Kısaca bir ömür böyle yaşamayı düşünüyorum. Kısaca ileride bana bir sorun teşkil eder mi? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hocam devir ilişki veya evlilik devri değil. Düşünsene bir gün fazla mesaiden yorgun argın eve dönmüşsün. Kapıyı bir açıyorsun karın senin evinde senin yatağında bir başka erkekle birlikte. Öldürsen ayrı yaralasan ayrı.
Boşansan apayrı. Ömür boyu nafaka vereceksin. Kazandığın üç kuruş oraya gidecek. Karın olacak karı da seni aldattığı adam olmadık herifle senin verdiğin parayı çatır çutur rahat rahat yiyecek. Çok komik olmaz mıydı?
Bu attıklarıma gülenler olacaktır elbet ama ben böyleyim ne yapalım? En azından kendimi kabullenip buna razı oldum. Yalnızlıktan sıkılsam da asla aktif olamam. Olduğumda ise yalnızlığı özleyeceğime eminim.