Hiç ilişki yaşamadan yaşlanmak

Ne şekilde içinize siniyorsa, kesinlikle o yolu seçin.

Çünkü ilişkisi yokken eksik kaldığını düşünen kişi, hayattaki değer algısını ancak bir aşk veya karşı cins üzerinden elde ediyor demektir. Ama günün sonunda hayat seçimlerden ibaret. Seçmediğiniz bir şey de kaçırılmış gibi hissettiriyorsa bu başkalarından aldığınız fikirlerin bilinç altı yansıması oluyor genelde. Yani tamamen size ait değil, öyle olsa bir şekilde seçerdiniz.

Eğer ileriyi düşünüyorsanız da; yaş ilerliyor diye veya toplum baskısı yüzünden kendini yalnız hissedip, kötü bir insanı seçen ve sonra bir de üstüne çocuk yapıp tüy diken mutsuzlar ordusuyla dolu dünya. Semtinizde ya da şehrinizdeki herhangi bir huzurevini ziyaret edin mesela. Orada kalan insanların çoğunun hatta büyük çoğunun evlat, torun torba sahibi geniş ailelerinin olduğunu görecek ve inanılmaz hikayeler dinleyeceksiniz.

"Tek başına vakit geçirmekten keyif alan, kendi problemini kendi çözen, çözemiyorsa da kimseye minnet etmeden onunla yaşamayı öğrenen; övgüyle çoğalmayıp, yergiyle azalmayan birinden yalnızlık hiçbir şey eksiltmez."

Gerçekten kendisini tamamlamış ve kendisiyle mutlu olabilen insan olmak gerekli en başta. Sonrasına bakılır :)

Son düzenleme:
Herkese selam arkadaşlar. 23 yaşındayım. Hiç ilişkim olmadı. Büyük ihtimalle daha yapmayı hiç düşünmüyorum. Kısacası böyle şeylere yanaşma niyetim yok. Bu arada eş cinsel değilim. Hoşlanıyorum ama ilişki için adım atmıyorum. Kısaca bir ömür böyle yaşamayı düşünüyorum. Kısaca ileride bana bir sorun teşkil eder mi? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı