Hiç intikam alamadığınız için çok kötü hissettiniz mi?

başka kızlar bulun hocam unutuyorsunuz.
Bana kim bakacak hocam? Zaten bu z kuşağında bulacağım max kişi tiktok kullanan ergen olur.

Yaşadığınız olay nedir?

Kitap okuyun

Önünüzdekilere bakın, arkanızdakileri geride bırakın

Kitap okuyun

Aynı suda iki kere yıkanılmaz

Kitap okuyun

Okuduklarınızı başkalarına da anlatın biraz hitabetiniz gelişsin

Ayrıca kitap okuyun

Klasik 9. sınıf sevgililik olayı, ayrılma sonrası atılan ağır iftiralar falan.

Ben de şu an 9.sınıfa gidiyorum aslında çok da yaşım büyük değil. Hocam muhtemelen o sınıfta yaşadığınız olay ergence saçma sapan bir şeydi iftira falan. Boş verin zaten.

Alışkanlık haline getiriyorum yavaş yavaş merak etme.

İfadeler: nVr
Ben de şu an 9.sınıfa gidiyorum aslında çok da yaşım büyük değil. Hocam muhtemelen o sınıfta yaşadığınız olay ergence saçma sapan bir şeydi iftira falan. Boş verin zaten.

Evet evet bayağı ergenceydi zaten, ben de salaktım o zamanlar. Bu zamanki kafam olsaydı bu olaylar asla yaşanmazdı, öyle bir insana asla şans vermezdim zaten.

Evet evet bayağı ergenceydi zaten, ben de salaktım o zamanlar. Bu zamanki kafam olsaydı bu olaylar asla yaşanmazdı, öyle bir insana asla şans vermezdim zaten.

Hocam zaten o yaştaki bir insan (akılin yaşta değil başta olduğunu savunurum aslında etkileyen çok şey var ama) adamakıllı dusunemez o tür konularda. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…