Hiç kısmetim yok

Liseyi endüstri meslek lisesi makine okudum. Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Üniversiteyi yine makine okudum ve yine hiç kız çevrem yoktu. Hep erkekti.

Sonra askerlikten geldikten sonra çalışmaya devam ediyorum. Evden işe, işten eve...

Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyorum.
O da çok az. Hani desem arkadaşın arkadaşları ortak arkadaş vesilesi olsun o da çok zor. Bir kafeye gidelim vesile olsun gidecek arkadaşım da çok az.

Instagram'dan sadece 40 arkadaşım var. 2-4 tanesi kız o da okuldan.

Sigara alkol yok takvalı biriyim, aşırı dürüstüm aşırı düşünceli biriyim ama yine de olmuyor çok şükür kazancımda iyi ama yok.

Yaşım 27 ayrı evde hayat arkadaşım ile yaşamak istiyorun ama hala olmadı.

Ne yapmam lazım? Yani Instagram'dan tanıdığım kız arkadaşıma durumumu anlatsam beni uygun durumda önerir misin desem abes kaçar mı?
İnan dostum, hiç bir şey kaçırmıyorsun. Hatta öz huzurunun tadını çıkar. Zira hayatına bir Türk kızı girerse, boş senede imza atmışçasına borçlu "kalırsın". İstekler bitmez, beklentiler tükenmez, limitsiz trip ve hırgür... Evli bir Türk erkeği olarak bunu yazıyorum, bekarlık hayatımdaki tecrübelerimi de dahil ederek.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık. Çok değerli mesajlar teşekkürler. Ayrı ayrı cevap yerine burdan yazmayı istedim.

Yani yazılanlardan şunu anladım; genel görüş acele etmemem yönünde zamana bırakma sabretme yönünde. İyi peki ama çabalamadan öylece ev iş iş ev yaparak kısmet gelir mi? Mecbur kafaya takıyorum çabalıyorum istiyorum ama olmuyor.

Sessiz sakin dürüst efendi biriyim anlamıyorum. Yani herkes hikaye atıyor orda burda yemekte kafede dışarda. Bende sarılmak yüzüne bakmak konuşmak vakit geçirmek istiyorum.

Bilmiyorum belki artık dediğiniz gibi tanışma uygulamalarını kullanma vakti geldi işe yarar mı ciddi olur mu bilmiyorum.

Liseyi endüstri meslek lisesi makine okudum. Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Üniversiteyi yine makine okudum ve yine hiç kız çevrem yoktu. Hep erkekti.

Sonra askerlikten geldikten sonra çalışmaya devam ediyorum. Evden işe, işten eve...

Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyorum.
O da çok az. Hani desem arkadaşın arkadaşları ortak arkadaş vesilesi olsun o da çok zor. Bir kafeye gidelim vesile olsun gidecek arkadaşım da çok az.

Instagram'dan sadece 40 arkadaşım var. 2-4 tanesi kız o da okuldan.

Sigara alkol yok takvalı biriyim, aşırı dürüstüm aşırı düşünceli biriyim ama yine de olmuyor çok şükür kazancımda iyi ama yok.

Yaşım 27 ayrı evde hayat arkadaşım ile yaşamak istiyorun ama hala olmadı.

Ne yapmam lazım? Yani Instagram'dan tanıdığım kız arkadaşıma durumumu anlatsam beni uygun durumda önerir misin desem abes kaçar mı?

Sigara yok, alkol yok, takvalı biriysen, aşırı dürüstsen, aşırı düşünceli biriysen senin iş olmaz hocam. Bizim kızlar aşırı dürüst, aşırı düşünceli erkekleri beğenmez.

@Alfirk Yok hocam ev iş iş ev yaparak kısmet milyonda 1 belki gelebilir, o da nereden gelir belli değil. Evde işte sizi kim görecek, tanıyacak da sevgili olmak isteyecek. O yüzden farklı şeyler gerek.

Çevrenizi genişletmek için iş yerindeki veya okulda tanıştığınız kişilerle de iletişim halinde olun. Belki ortak ilgi alanları veya hobileriniz vardır ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı