Hiç LoL oynamamış biri için ilk karakter seçimi ne olmalı?

amdryzennn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT / AMD RYZEN 5500 / 1TB SSD / 16GB / B450M S2H / 165 HZ 1MS MONİTOR / 60HZ MONİTOR /
Hiç LoL oynamadım, sadece biraz izledim ama çarların yeteneklerini falan hiç bilmiyorum. Bir başlayayım dedim ve beş karakterden birini seçmemi istedi. Hangisini seçeyim? Lux, Master Yi, Miss Fortune, Darius, Brand.

Hiç LoL oynamadım, sadece biraz izledim ama çarların yeteneklerini falan hiç bilmiyorum. Bir başlayayım dedim ve beş karakterden birini seçmemi istedi. Hangisini seçeyim? Lux, Master Yi, Miss Fortune, Darius, Brand.

Master Yi seç oyuna başlayınca Garen al mekaniği en basit çardır yarı cana kadar adamla dövüş sonra ulti at ölüyor zaten karşıma gelince deli oluyorum iyi oyunlar.

Master Yi seç oyuna başlayınca Garen al mekaniği en basit çardır yarı cana kadar adamla dövüş sonra ulti at ölüyor zaten karşıma gelince deli oluyorum iyi oyunlar.
Önerme şu illeti be usta valla deli oluyorum Garen oynayanlara ama evet yeni başlangıç için idealdir.

Hiç LoL oynamadım, sadece biraz izledim ama çarların yeteneklerini falan hiç bilmiyorum. Bir başlayayım dedim ve beş karakterden birini seçmemi istedi. Hangisini seçeyim? Lux, Master Yi, Miss Fortune, Darius, Brand
Master yi garen çok basittir top veya tank oynayacaksanız aatrox öneririm çok basit ve eğlenebileceğiniz çarlardır.

Dövüşçü seviyorsan Xin Zhao veya Jax veya Master Yi oynamanı öneririm nişancı seviyorsan Ashe veya Miss Fortune tank seviyorsan Garen Darius veya Aatrox suikastçı seviyorsanda Talon tek önerimdir büyücü ise Morgana Lux veya Brand alabilirsin iyi sosyaller.

Hepinize teşekkür ederim. Yazım ve noktalamadan kaynaklı kısıtlamam olduğu için yazamamıştım. :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı