Hiç LoL oynamayan biri TFT oynayabilir mi?

fleizy00

Kilopat
Merhaba, son günlerde TFT'ye fena merak saldım, oynamak istiyorum fakat bu zamana kadar hiç LoL oynamadım. Karakter olsun oyun olsun çok da anlamıyorum. Sizce oyunu nasıl öğrenebilirim?

Kısaca mantık şu , birbirinden farklı güçlerde , canlarda , seviyelerde karakterler var.Hepsi zaten LoLde bulunan karakterler.Her karakterin kendine has minimum iki maksimum üç özelliği var.Aynı özelliklere sahip karakterleri topladığın zaman karakterlerine özel bazı avantajlar açılıyor.Örneğin hiçlik diye bir özellik var.3 tane hiçlik özelliğine sahip karakter toplarsan tahtanda senin safında savaşacak daha düşük güce sahip hiçlik yuzgeclisine sahip oluyosun.Her özelliğin buna benzer bazı avantajları var.Bunlari araştırıp kısaca ne nedir bilgi sahibi ol önce.Daha sonra oyunda ekstra eşyalar çıkıyor.Bu eşyaları karakterlerine giydirerek onları daha güçlü hale getirebiliyosun.1-2-3-4-5 altın harcayarak alabileceğin karakterler bunlar.Ayni karakterden 3 tane toplarsan karakterler birleşerek 2 yıldızlı tek bir karaktere dönüşüyor , canı artiyor , gücü artıyor vs.Tekrar aynı şekilde bu karakterlerden 3 tane daha toplarsan bunlarda 2 yıldıza yükseliyor ve en son aşama tekrar 3 tane toplarsan bunlarda iki yıldız oluyor ve 3 tane iki yıldızlı aynı karakterler tekrar birleşerek 3 yıldıza en son seviyeye ulaşıyor.Oyunda dükkan sistemi var.Her tur dükkanda birbirinden farklı karakterler oluyor ve altın karşılığında bunları alabiliyosun.Aslinda oynadıkça daha çok taşlar yerine oturucak.Dereceli girmek yerine normal girip 3-5 el oyunun mantığını kavrayabilirsin.

YouTube üzerinden o sezonun çok oynanan comblarına bakıp onlar üzerinden gidebilirsiniz.
Biz arkadaşlarla okulda oynardık çok eğlenceli bir oyun ve hiç LoL'le alakası olmayanlar bile oynayabiliyor. Mesele durum analizi ve ona göre seçim yapmakla ilgili.

Tabii ki de oynayabilir. TFT ve LoL tamamen alakasız oyunlar. Mesela ben 2. mevsim başladığından beri (yani 19 Temmuzdan beri) 230 maç LoL oynamışım fakat TFT oynayamıyorum, çünkü metayı; compları bilmiyorum. Youtube'dan birkaç video izleyin, mantığını anlarsınız.

Tabii ki de oynayabilir. TFT ve LoL tamamen alakasız oyunlar. Mesela ben 2. mevsim başladığından beri (yani 19 Temmuzdan beri) 230 maç LoL oynamışım fakat TFT oynayamıyorum, çünkü metayı; compları bilmiyorum. Youtube'dan birkaç video izleyin, mantığını anlarsınız.
Ben izledim bir kaç gameplay videosu fakat söylenen herolar, özellikler vs. çok yabancı geliyor bir şey anlayamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı