Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Güzel kurgu.

Sınavdan çıktıktan sonra annem sınavın nasıl geçti diye sormadı.

Bir gün bilgisayar başında iken bir anda arkama dönesim geldi ve gözleri yeşil uzun boylu bir figür gördüm. Başımı hızlı çevirmemden dolayı hafif bir baş dönmesi olduğu için tam seçemiyordum figürü. Baş dönmesi geçince kapının önünden kayboldu. İşin garibi ikindi vakti yaşandı bu olay. Hala aklıma geldiğinde çok ürperirim.

Bu da birden döndüğünüz ve akılda acaba arkamda bir şey mi var korkusu ile olan bir şey galiba

Demişsiniz ki Cin yada Karabasan beni tutuyordu bu çok saçma ve akıl dışı bir şey
Evet hocam ben daha dün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden çıktım. Sorunum düzelmezse yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum. Ya da üşenmeden böyle güzel bir kurgu yazdığım için senaristliğe başvuracağım. İkisinden biri bakalım hangisi denk gelecek.

Bu da birden döndüğünüz ve akılda acaba arkamda bir şey mi var korkusu ile olan bir şey galiba
Bilimsel bir açılaması olduğunun ben de farkındayım. Ama hayatımda hiç o kadar korkmamıştım. Bir kaç hafta sürekli arkamı dönüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…