Hiç paranormal olay yaşadınız mı?

Ekonomik krizden dolayı yağ çalıyordu galiba.
Krizden dolayı faturaları ödeyemedik evde elektrik bile yok ne yağı. Elimden kurtulunca kaçmaya başladı sokağa indik 4 mahalle peşledim. En sonunda bir dükkana girdi. Hava karanlık etrafta kimse yok. Başımı kaldırıp dükkanın ismine baktım, Izoly yazıyordu içerideki C4'leri düşünerek korkuya kapıldım ve hızla oradan uzaklaştım.

Hocam Türkiye de yaşamak ve hala yasiyor olmak kanıtı

Hocam onlar frisby PSU olmasın

Elektrik yoksa ışık var kardeşim bunlar bahane değil. Diğer kısımlara katılıyorum İzoly dükkanlarından uzak durulması gerekiyor.

Bu olay 2 yıl önce yaşandı

Ben şimdi dışardayım işte bizim buralarda takılıyorum o zamanlarda orada eski bir ev var ama kullanılmıyor ve içeri giriliyor bizde arakadaşlarla çok merak ediyoruz girmeye filan hep bir birimizi gazlıyoruz ama giren yok içeri işte bu sefer beni gazladılar gir sen yaparsın filan tabii girmedim
sonra 5 kişilik gruptuk biri çıktı korkaklar dedi içeri girdi tabii biz şok kapıyada giremiyoz korkudan onu bekliyoruz abi ev iki katlı ama küçük evi gezsen 2 dakikada çıkarsın bu çocuk yok 3 dakika bekledik 7 dakika gelmiyor en sonunda biz telaşlandık dedik niye gelmedi bi bakalım filan biz dedik ki 4 kişiyiz zaten 3 kişi girsin 1'i kapıda kalsın işte eve girdik ev berbat kokuyor burnumuzu kapatarak girdik X kişisinin ismini söylüyoruz bağıra bağıra ama yok sonra üst kata çıkmadan aklımıza geldi bu çocuk şakacıdır şaka yapmayı sever dedik gine şaka yapmıştır filan harbiden de şaka yapmış arka taraftan çıkmış. ondan sonra biz burda bir şey yok kafasındayız artık o korku geçmiş bizde ama bir gün Y kişi çağırdı dedi top oynayalım okey 3 kişi oynuyoruz pas atıyoruz hani var ya futbolda pas yaparken top sana çok iyi gelir bi vurma hissi olur zıbanırsın o bana geldi işte topa vurdum top evin penceresine girdi tabii ben bir şey yok diyorum ama terkedilmiş evin üst katına girmekte yürek ister tabii atan alır kuralıda var ben girdim içeri kapılara bakarak gidiyorum filan evde zaten amerika korku filmlerinden çıkmış gibi kapılar karşı karşıya filan neyse merdivenlerden çıktım hani merdivenlerden çıkarken 3-4 kat çıakrsın sonra biraz düz olur o ara sağa dönmen gerekir sonra 3-4 kat daha çıkarsın heh bende ordaki düzlükte durdum baktım top orda koridorun sonundaki kapının hemen önünde ben oraya gider miyim gitmez miyim bilmiyorum tabii ikilemde kaldım gideyim mi kalayım mı diye abi dedim ki giderim gittim sağdan gıcırtı sesi geldi ben hemen topu aldım hızlıca koştum koşarken merdivene en yakın sağdaki kapıda siyah bir şey gördüm ama onu görünce benim hızlanış x2 işte hemen aşşağıya indim dedim böyle böyle onlar inanamadı dediler psikolojik yaptın felan büyük ihtimalle doğru ama psikolojikse çok gerçekciydi yani bilmiyorum.

Gece saat 1'de tekelden dönerken bir tane adam 8-10 metre ileride yürüyordu yere baktım sonra tekrar adama baktım herif yok. Bir de hani perdeyi çekersiniz ya pencerenin orada hafif bir boşluk kalır. Bazen orada 2 göz görüyor gibi oluyorum direkt perdeyi çekiyorum.
Bir ara gece birileri evimizin önündeki (müstakil ev) çimenleri kürek ile kazıyorlardı . Korkudan anca sabah gidip yere baktım çimenler hiç dokunulmamıştı.

Terk edilmiş bir eve arkadaş grubuyla gitmiştik. Orada bir adam vardı biz duvarın arkasındaydık baktık arkamızı döndük adam yoktu ve hiçbir yerden çıkmadı.

Geceleri sadece hızlıca siyah bir gölge geçıyormuş gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…