Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar 60 gün boyunca paketli gıda almadan yani rafine beyaz şeker almadan diyet yapmayı planlıyorum yağ oranım biraz fazla sizce bir yardımı dokunur mu?(not : düzenli şekilde kardiyo ve antrenman yapıyorum.)
Arkadaşlar 60 gün boyunca paketli gıda almadan yani rafine beyaz şeker almadan diyet yapmayı planlıyorum yağ oranım biraz fazla sizce bir yardımı dokunur mu?(not : düzenli şekilde kardiyo ve antrenman yapıyorum.)
onurlg Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 257 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #2 Faydası dokunur hocam şekeri sadece meyve yiyerek alın. Toz şeker, un, tuz uzak durun ya da az tüketin.
Faydası dokunur hocam şekeri sadece meyve yiyerek alın. Toz şeker, un, tuz uzak durun ya da az tüketin.
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #3 onurlg dedi: Faydası dokunur hocam şekeri sadece meyve yiyerek alın. Toz şeker, un, tuz uzak durun ya da az tüketin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, meyve falan sevmiyorum problem olmaz herhalde.
onurlg dedi: Faydası dokunur hocam şekeri sadece meyve yiyerek alın. Toz şeker, un, tuz uzak durun ya da az tüketin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, meyve falan sevmiyorum problem olmaz herhalde.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 3 Ekim 2022 #4 Say Bi dedi: Anladım hocam, meyve falan sevmiyorum problem olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Meyve yemeye özen gösterin.
Say Bi dedi: Anladım hocam, meyve falan sevmiyorum problem olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Meyve yemeye özen gösterin.
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #5 444065 dedi: Meyve yemeye özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat dediğim gibi hocam pek sevmediğimden yemiyorum ne gibi bir problem olabilir ?
444065 dedi: Meyve yemeye özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat dediğim gibi hocam pek sevmediğimden yemiyorum ne gibi bir problem olabilir ?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 3 Ekim 2022 #6 Say Bi dedi: Anladım fakat dediğim gibi hocam pek sevmediğimden yemiyorum ne gibi bir problem olabilir? Genişletmek için tıkla... Beyin nöronlarını glikoz ile beslersin şekeri bir şekilde alıyorsun zaten.
Say Bi dedi: Anladım fakat dediğim gibi hocam pek sevmediğimden yemiyorum ne gibi bir problem olabilir? Genişletmek için tıkla... Beyin nöronlarını glikoz ile beslersin şekeri bir şekilde alıyorsun zaten.
Say Bi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #7 B773 dedi: Beyin nöronlarını glikoz ile beslersin şekeri bir şekilde alıyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bilgi için sağ olun.
B773 dedi: Beyin nöronlarını glikoz ile beslersin şekeri bir şekilde alıyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bilgi için sağ olun.