Hiç sevgilim olmadı

Komik olan, yıllardır kız görmeye görmeye onlarda nasıl bir izlenim bıraktığımı/bırakacağımı bile bilmiyorum. Bu yüzden yanaşmaya korkuyorum.
Ben görüyorum da çok umurumda değil. Bu arada akışına bırak, muhtemelen seni biri bulur merak etme.

Aga zoruma gidiyor millet bu yaşta hayatı yasiyor gezip tozuyor, sosyaller bizse ise telefon yüzde 70 susar 3 gün boyunca çalmaz genelde mesaj gelir hızlıca bakarız oda Trendyol tanıtim olur

@ysfbm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunun pek bir yöntemi yok aslında. Ben en ciddi ilişkimi tesadüfen buldum (şu an ayrıyız ama neyse) size tavsiyem, hiç tanımadığınız kızlarla tanışmak için en iyi ortam etütte teneffüs, otobüs durakları ve kafeler. Ama barzo gibi değil de basit sohbetlerle "hangi okuldasın, dersler ne alemde, nereye gidiyorsun, selam müsaden varsa oturabilir miyim?" gibi sorular sorabilirsin. Tabii sorduğun kişiyi önceden biraz incele. Konuşma tarzına bak nasıl biri olduğunu çöz. Seni tersler mi terslemez mi öğren kimseyi rahatsız etmek istemeyiz sonuçta. Ortam olarak sana tavsiyem kütüphanelerdir. Ancak kız avlamaya değil ders çalışmaya git tabii ki. O sıra da gözüne iyi gelen birisi olursa konuşma başlatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…