Hiç sevgilim olmadı

Nasip kısmet denebilir hayatım boyunca yaşıtlarımdan hep farklı oldum hem kafa yapısı hem de dış görünüş olarak 7 sınıfta sakalım çıkmaya başladı 8 de top sakal bırakmaya başladım bu yaşlardaykende boyum 180 civarındaydı ortaokulu 4 sene imam hatipte okuduğumdan dolayı karı kızla hiç işim olmadı olamadı daha doğrusu yaşıtım insanlar tabiri caizse bana kafa yapısı olarak çok ucubece geliyordu hala daha aynı düşüncedeyim ağzım iyi laf yapar çevrem komik olduğumu söyler fakat ilk adımı hiç atamadığım için kemik tafya çocukluk arkadaşlarımdan ve sınıf arkadaşlarım haricinde kimseyle adamakıllı ne tanışabildim ne de dostluk kurabildim gerçi onlardan da eser kalmadı kardeş dediğim kişiler okullar ayrılınca engelleyenimi dersin aramayıp arayınca da meşgule atanımı dersin şu an açıktan okuyorum sosyal hayatım Instagram'da 4 yıl önce oyunda tanıştığım bir çocukla realsleşmekten başka bir şey değil keko konusunu konuşmaya gerek yok o tarz insanların ve onlara ilgi duyanların kendisine saygısı olduğunu düşünmüyorum hayrın sonu selamettir elbet birisi karşına çıkar ama üstteki arkadaşında dediği gibi hayrın sonu selamet diye de 30 yaşına kadar kısmetini bekleme aynıları benim içinde geçerli ilkokula giderken ben 18 yaşımda evlenip 20 de çocuk yapıp cocuğumla arkadaş gibi olacağım diyordum şimdi düşününce çok saçma konuşuyormuşum biraz içimi dökmüş gibi oldum kusura bakmazsın artık 🙂
Aga zoruma gidiyor millet bu yaşta hayatı yasiyor gezip tozuyor, sosyaller bizse ise telefon yüzde 70 susar 3 gün boyunca çalmaz genelde mesaj gelir hızlıca bakarız oda Trendyol tanıtim olur

Arkadaşlar yaşım 18. Kızlarla deneyimim 0'a yakın. Benim için çok büyük bir problem değil genel olarak hayatımdan fazlasıyla memnunum. (belki de öyle sanıyorum)
Son zamanlarda bunun eksikliğini hissetmeye başladım ve deneyimi olan arkadaşların kız arkadaş edinme konusunda tavsiyelerini bekliyorum.
Mesela ne gibi ortamlarda bulunmalıyım? Ne yapmalıyım?

Not: Öz güven problemim yok. İyi muhabbet edebilirim. Tipim de ortalama.

Hocam bunun pek bir yöntemi yok aslında. Ben en ciddi ilişkimi tesadüfen buldum (şu an ayrıyız ama neyse) size tavsiyem, hiç tanımadığınız kızlarla tanışmak için en iyi ortam etütte teneffüs, otobüs durakları ve kafeler. Ama barzo gibi değil de basit sohbetlerle "hangi okuldasın, dersler ne alemde, nereye gidiyorsun, selam müsaden varsa oturabilir miyim?" gibi sorular sorabilirsin. Tabii sorduğun kişiyi önceden biraz incele. Konuşma tarzına bak nasıl biri olduğunu çöz. Seni tersler mi terslemez mi öğren kimseyi rahatsız etmek istemeyiz sonuçta. Ortam olarak sana tavsiyem kütüphanelerdir. Ancak kız avlamaya değil ders çalışmaya git tabii ki. O sıra da gözüne iyi gelen birisi olursa konuşma başlatabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı