Hiç sevgilinin olmaması kötü bir durum mu?

yaklaşık 9 yıldır falan spor yapıyorum.
özgüveni arttırmak çok zor hocam bunca yıl kız arkadaşsız gezdikten sonra bi kız gelse heyecandan konuşamam heralde

ben buna katılmıyorum ,kadın yada erkek farketmez kimse beğenmediği güzel bulmadığı biriyle sevgili olmaz kız sana baktığında bir şey duymuyorsa hoop frendzone ordanda çıkış yok zaten.

Dostum böyle düşünüyorsan zaten hiçbir zaman ilişkin olmaz. Özgüvenin yok ve sonra diğer bahaneler olarak tipini ve boyunu da öne sürüyorsun. O yetmiyor kızların yerine kendi kendini değerlendirip meseleyi sonuca bağlıyorsun. O zaman kız çevreni değiştir ne diyeyim yani. Buraya sana öneri yapmaya gelecek çoğu üye senin yarı yaşından bile daha az. Senin yaşındaki kişiler iyi kötü bu tür şeyleri çoktan çözmüş oluyor veya evlenmiş oluyor.

Sizin anlamadığınız bir nokta var, dış görünüş zaten özgüveni etkileyen bir şey

Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. Herkes sizin kafa yapınızdaki gibi düşünseydi insan nesli tükenirdi.

Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. Herkes sizin kafa yapınızdaki gibi düşünseydi insan nesli tükenirdi.
Mutlu günümde bile aynaya bakınca ve boyumun kısa olduğunu görünce bütün hevesim kaçıyor üstelik 1-2 tane estetik gerektiren uzuvlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…