dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi saat 9 millet uyudu uyandı. Kahvaltısını yapacak ama ben daha hala uyumadım eğer akşama kadar dayanabilirsem ve akşam 22:30- 23:00 gibi uyursam uyku düzenim düzelir mi?
Başlıkta da gördüğünüz gibi saat 9 millet uyudu uyandı. Kahvaltısını yapacak ama ben daha hala uyumadım eğer akşama kadar dayanabilirsem ve akşam 22:30- 23:00 gibi uyursam uyku düzenim düzelir mi?
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #2 Düzelir.
dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 89666 dedi: Düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka yerlerden de okudum ama gece uyanıp geri uyuyamama ihtimali olduğu falan yazıyordu.
89666 dedi: Düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka yerlerden de okudum ama gece uyanıp geri uyuyamama ihtimali olduğu falan yazıyordu.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #4 dwaynejohnson dedi: Başka yerlerden de okudum ama gece uyanıp geri uyuyamama ihtimali olduğu falan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Mantığını kullanarak bu sorunun cevabını bulabilirdin. İnternette okuduğun her şeye inanıyor musun?
dwaynejohnson dedi: Başka yerlerden de okudum ama gece uyanıp geri uyuyamama ihtimali olduğu falan yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Mantığını kullanarak bu sorunun cevabını bulabilirdin. İnternette okuduğun her şeye inanıyor musun?
dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #5 89666 dedi: Mantığını kullanarak bu sorunun cevabını bulabilirdin. İnternette okuduğun her şeye inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ne olacağı da belli olmaz yani uyku tutmayabilir eğer tutmazsa ne yapmam gerekiyor çünkü işe başlayacağım erken kalkmak gerekecek.
89666 dedi: Mantığını kullanarak bu sorunun cevabını bulabilirdin. İnternette okuduğun her şeye inanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır ama ne olacağı da belli olmaz yani uyku tutmayabilir eğer tutmazsa ne yapmam gerekiyor çünkü işe başlayacağım erken kalkmak gerekecek.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 8 Temmuz 2022 #6 Eğer çok uykunuz gelirse gün içinde 1-2 saat uyuyabilirsiniz, sizi aşırı uykusuzluktan kurtaracaktır.
Eğer çok uykunuz gelirse gün içinde 1-2 saat uyuyabilirsiniz, sizi aşırı uykusuzluktan kurtaracaktır.
dwaynejohnson Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #7 Swichy dedi: Eğer çok uykunuz gelirse gün içinde 1-2 saat uyuyabilirsiniz, sizi aşırı uykusuzluktan kurtaracaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an hiç yok kendimi yeni uyanmış gibi hissediyorum.
Swichy dedi: Eğer çok uykunuz gelirse gün içinde 1-2 saat uyuyabilirsiniz, sizi aşırı uykusuzluktan kurtaracaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an hiç yok kendimi yeni uyanmış gibi hissediyorum.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 8 Temmuz 2022 #8 dwaynejohnson dedi: Şu an hiç yok kendimi yeni uyanmış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman şimdilik sıkıntı yok, ileri saatlerde uykunuz gelirse dediğimi uygulayın.
dwaynejohnson dedi: Şu an hiç yok kendimi yeni uyanmış gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman şimdilik sıkıntı yok, ileri saatlerde uykunuz gelirse dediğimi uygulayın.