Hiçbir Assassin's Creed oyunu oynamadan AC Unity oynanilir mı?

Hiçbir AC oyunlarını oynamadım ama AC Unity almayı düşünüyorum sizce alayım mı?

Assassin's Creed Unity, zamanında çıktığında çok fazla bug vardı. Şimdi var mı bilmem düzeltmişlerdir büyük ihtimal.

Arkadaşlar bende Unity'i Xbox Series X üzerinden oynuyorum, beklediğimden çok daha iyiymiş eski buglar yüzünden yanaşmıyordum fakat düzeltmeler olumlu yönde arada göze çarpan antin kuntin npc hataları oluyor ama oynanışa etki eden bir hata ile şuan karşılaşmadım, oyun ilk defa ezio hikayesinden sonra beni biraz yakaladı, ezio serisini 2'şer kez komple bitirmiş biriyim ama diğer oyunları en fazla 5 10 saat oynayıp bıraktım çünkü o tadı vermiyordu. Ama Unity'i ile yakalamış olabilirim o lezzeti, şuanda toplam sürem 5 6 saat olmuştur ve hala oynayasım geliyor parkur dinamiklerini sevdim, savaş tabi ki çok iyi değil göze batıyor çok farklı animasyonlar yok. Göze batan animasyonlarda mevcut ama sonuçta kaç yıl öncede çıkmış bir oyun uçuk beklentileriniz yoksa ama AC 2 Brotherhood kadar geriyede dönmeyeyim diyorsanız genel çevre ve atmosfer vs grafik olarak fena değil oynanabilir. Hiç denemediyseniz şans verin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı