Çözüldü Hiçbir emülatör açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcfkaan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar abilerim ablalarım yüklediğim tüm emülatörler açılmıyor. Ya kurulurken %99'da kalıyor ya açıldığı zaman siyah ekran verip öylesine kalıyor. Sadece PUBG Mobile oynamak istemiştim uzun zaman sonra. Sadece blustacks 5 açılıyor ancak orada da PUBG Mobile'da maç bulmuyor. Gerek Technopat'deki çözümler tavsiyeler olsun gerek internetteki yerli/yabancı çözümler olsun hiçbiri işe yaramadı. Sanallaştırma falan diyorlar ancak bendeki BIOS'da bulamadım o ayarı ve de onunla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.

Çözüm
Ayarlarınızı gözden geçirdim ve ayarların doğru yapılandırıldığını görüyorum, yüksek ihtimalle aşağıda belirttiğim şeyleri yaptınız fakat ben yine de söyleyeyim:

BIOS açıldıktan sonra Advanced Mode'a girin, ardından Advanced içindeki CPU Configuration sekmesine basın.

O menüde Virtualization Technology (Parantez içinde VMX yazabilir) ayarını açın.

Sizde dediğim gibi açık görünüyor, ek olarak bu ayarı kapatalım ve BIOS'tan çıkıp sistemi Windows'ta açalım. Ardından tekrar BIOS'a girip bu ayarı açalım, umarım çözebiliriz.

Çözemedik diyelim, DDU rehberini uygularız;

Onunla da çözemezsek temiz kurulum deneyebiliriz. Açılmaması için hiçbir sebep yok çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı