Hiçbir görev verilmeyen stajda nasıl bir yol izlenmeli?

Ben üniversite son stajımı Gittigidiyor da yapmıştım moda kategorisinde çalışmıştım. İki tane büyük markayı kendi bünyelerine bağlamıştım ve beni işe almışlardı taki GittiGidiyor Türkiye'den çekilme kararı alana kadar orda çalışmıştım.

Dediğinizi yapacağım ama ben gene staj yapan arkadaşlarıma da soracağım stajınızdan memnun musunuz bir şeyler öğreniyor musunuz diye.
Simdiden en hayırlısı olur umarım, kendine dikkat et hocam.

Bu konuda meslek kitapları okuyabilirsin. Meslek ile ilgili ofis program ve yazılımlarını bilgisayardan inceleyebilirsin, bilgi geleceğe ışık tutar.

Durumunuza üzüldüm ama yaptığınız şey harika olmalı GittiGidiyor gibi büyük bir yerde staj yapmışsınız sonuçta.

Simdiden en hayırlısı olur umarım, kendine dikkat et hocam.

Sağ olun hocam konudan bağımsız ama stajda teklif almazsam ya da pek de iyi geçmezse nasip olursa polislik istiyorum.

Bu konuda meslek kitapları okuyabilirsin. Meslek ile ilgili ofis program ve yazılımlarını bilgisayardan inceleyebilirsin, bilgi geleceğe ışık tutar.

Bu arada hocam stajyer bilgisayarım var içinde catia programı ve önceki çalışmalar var fiyatlar var parça alımını not alınmış.

İnşallah.

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Çabalamaya devam.

Stajlar, genel olarak öyle oluyor. Size stajda kolay kolay bir şey öğretilmez ya da iş verilmez, genelde getir götür işlerini yaparsınız. Yapacak bir şey yok kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…