Hiçbir işlemci aynı değildir: 13 farklı Ryzen 5 7600 ile test

Bu durumu nihayet paylasan bir Turk teknoloji kanali oldu. Ama isin kotu kismi, der8auer yapmasa bu post ortaya cikmayacakti, yani yine insanlar bilmiyor olacakti. Hicbir seyde oncu olamayisimiza uzuluyorum.
En azından bunu duyurabilen bir teknoloji kanalıyız, piyasadaki youtuber yapımı hazır sistemlerin yarısı hala Gamepower PSUlar ve Kinston A400leri kullanıyor.

Benzer bir durumu geçen Linus açıklamıştı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En azından bunu duyurabilen bir teknoloji kanalıyız.
Hocam birilerinin işini düzgün yapmıyor oluşu, bizim de yapmamamız gerektiği anlamına gelmiyor. Aslında bunun %50 suçlusu biziz, çünkü "Neden?" sorusu sormaktan aciz bir toplumuz. Sen "Neden?" diye sormazsan ve merak etmezsen, doğal olarak içerik üreticisi de buna karşılık vermez. Ama burada da kalan %50'lik suç başlıyor, içerik üreticileri. Her şey içerik üretimi ve bunun sonucunda tüketenler değildir. Her bilginin önem seviyesi farklıdır, doğrudur; ama internette Türkçe bir bilgi eksikliği durumunda kapatılması da gerekir. Mesela ben YouTube'a girip "How can I overclock my RAM?" yazmak yerine "RAM'lere hızaşırtma nasıl yapılır?" diye aratma yaptığımda karşıma sonuç çıkmasını istiyorum. Veya bir ürünün olumlu/olumsuz yönlerini görmek istediğimde "XXX Review" yazmak yerine "XXX İncelemesi" yazmak istiyorum, ama yazamıyorum, çünkü yok. Technopat'taki şartlar şu an bana verilse, neler neler yapardım.

Bunu yeni öğrenen arkadaşlara günaydın diyorum.
Kanalı takip edenler bunu yıllardır bizim de anlattığımız bilir bu arada. Aradaki fark Almanya'nın alım gücünün TR'nin 10 katı olması ve bizim piyasadan 15 tane işlemci alabilmemizin zor olduğu.

Kanalı takip edenler bunu yıllardır bizim de anlattığımız bilir bu arada. Aradaki fark Almanya'nın alım gücünün TR'nin 10 katı olması ve bizim piyasadan 15 tane işlemci alabilmemizin zor olduğu.
Hocam birilerinin işini düzgün yapmıyor oluşu, bizim de yapmamamız gerektiği anlamına gelmiyor.
Hocam doların 20 şafaklarında olduğu bir ülkede bence bu soruyu sormamız biraz abes kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…