Hiçbir Java Programı Çalışmıyor

TheRealBoss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Minecraft indirdim ve çalıştırmak için Java 1.7. 0 sürümünün gerekli olduğunu öğrendim. Java'nın sitesine girip indirme tuşuna basıyorum, indirme gayet sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor. Ancak setup dosyasına çift tıklayınca açılmıyor. Yönetici olarak başlatmayı denedim ve yine açılmadı. Bunun yanında Java Uninstall Tool ve diğer Java programları da aynı şekilde çalışmıyor. Sanki bilgisayarım Java'ya karşı savaş açmış gibi.

Chrome, Explorer, Opera ve Firefox'ta indirmeyi denedim ve yine Java Setup dosyası açılmadı. Aynı zamanda çevrimdışı Java sürümünü de indirdim ve o da çalışmadı. 64 Bit olduğundan eminim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AIDA64 HTML raporunu oluşturun. Raporu mediafire sitesine yükleyip bağlantısını paylaşın.
Java yüklemesini başlattığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının bir görselini alın ve paylaşın. Amacım Java işlemini görmek değil. Bunu engelleyebilecek bir yazılım var mı onu tespit etmektir.

Windows güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlayın.
Kod:
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı\Varsayılanları geri yükle

Herhangi bir hata veriyor mu? Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?
Java çalıştırdığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının görselini atın.
Bilgisayarda yüklü bir Java varsa bağlantıdaki yazılım ile kaldırın.
Çevrimdışı 64-Bit sürümünü yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

İkisini de denedim, bilgisayarımda herhangi bir Java sürümü yok (denetim masası) ayrıca Java Uninstall Tool bile açılmıyor. Görev yöneticisinde ise Java'ya dair herhangi bir işlem yok.

AIDA64 HTML raporunu oluşturun. Raporu mediafire sitesine yükleyip bağlantısını paylaşın.
Java yüklemesini başlattığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının bir görselini alın ve paylaşın. Amacım Java işlemini görmek değil. Bunu engelleyebilecek bir yazılım var mı onu tespit etmektir.

Windows güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlayın.
Kod:
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı\Varsayılanları geri yükle

Son düzenleme:
Çözüm
Yanıtlarınız için teşekkürler. Güvenlik Duvarı ayarlarını varsayılana döndürdüm ancak Java yine çalışmadı. Ayrıca Aida64 Setup'ı açarken de "Sistem belirtilen yolu bulamadı" hatası alıyorum.
Görev yöneticisinin ekran görüntüsün alırken arka plan uygulamaları tüm ekrana sığmıyor, sadece uygulamaları mı yoksa birden fazla ekran görüntüsü mü almalıyım?
Sorunu çözdüm. Yardımlar için teşekkürler.

Son düzenleme:

Nasıl çözdün anlatır mısın? Bende yaşıyorum bu sorunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…