Minecraft indirdim ve çalıştırmak için Java 1.7. 0 sürümünün gerekli olduğunu öğrendim. Java'nın sitesine girip indirme tuşuna basıyorum, indirme gayet sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor. Ancak setup dosyasına çift tıklayınca açılmıyor. Yönetici olarak başlatmayı denedim ve yine açılmadı. Bunun yanında Java Uninstall Tool ve diğer Java programları da aynı şekilde çalışmıyor. Sanki bilgisayarım Java'ya karşı savaş açmış gibi.
Chrome, Explorer, Opera ve Firefox'ta indirmeyi denedim ve yine Java Setup dosyası açılmadı. Aynı zamanda çevrimdışı Java sürümünü de indirdim ve o da çalışmadı. 64 Bit olduğundan eminim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
www.technopat.net
Java yüklemesini başlattığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının bir görselini alın ve paylaşın. Amacım Java işlemini görmek değil. Bunu engelleyebilecek bir yazılım var mı onu tespit etmektir.
Windows güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlayın.
Kod:
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı\Varsayılanları geri yükle
Herhangi bir hata veriyor mu? Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?
Java çalıştırdığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının görselini atın.
Herhangi bir hata veriyor mu? Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?
Java çalıştırdığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının görselini atın.
İkisini de denedim, bilgisayarımda herhangi bir Java sürümü yok (denetim masası) ayrıca Java Uninstall Tool bile açılmıyor. Görev yöneticisinde ise Java'ya dair herhangi bir işlem yok.
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
www.technopat.net
Java yüklemesini başlattığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının bir görselini alın ve paylaşın. Amacım Java işlemini görmek değil. Bunu engelleyebilecek bir yazılım var mı onu tespit etmektir.
Kod:
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı\Varsayılanları geri yükle
www.technopat.net
Java yüklemesini başlattığınızda Görev yöneticisi işlemler sekmesinin tamamının bir görselini alın ve paylaşın.
Amacım Java işlemini görmek değil. Bunu engelleyebilecek bir yazılım var mı onu tespit etmektir.
Kod:
Yanıtlarınız için teşekkürler. Güvenlik Duvarı ayarlarını varsayılana döndürdüm ancak Java yine çalışmadı. Ayrıca Aida64 Setup'ı açarken de "Sistem belirtilen yolu bulamadı" hatası alıyorum.
Görev yöneticisinin ekran görüntüsün alırken arka plan uygulamaları tüm ekrana sığmıyor, sadece uygulamaları mı yoksa birden fazla ekran görüntüsü mü almalıyım?
Yanıtlarınız için teşekkürler. Güvenlik Duvarı ayarlarını varsayılana döndürdüm ancak Java yine çalışmadı. Ayrıca Aida64 Setup'ı açarken de "Sistem belirtilen yolu bulamadı" hatası alıyorum.
Görev yöneticisinin ekran görüntüsün alırken arka plan uygulamaları tüm ekrana sığmıyor, sadece uygulamaları mı yoksa birden fazla ekran görüntüsü mü almalıyım?
Yanıtlarınız için teşekkürler. Güvenlik Duvarı ayarlarını varsayılana döndürdüm ancak Java yine çalışmadı. Ayrıca AIDA64 Setup'ı açarken de "Sistem belirtilen yolu bulamadı" hatası alıyorum.