Hiçbir kıza bağlanamamak

orta hasarli ev

Picopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Yani, daha önce bir kızı çok sevmiştim, sonra işler ters gitti vs. kızı 1.5 senedir görmüyorum. Neyse, "gittiğini kabullenmek" evresini geçtim geçmesine ama aldığım duygusal hasar kimseye bağlanamama sebep oldu. Benimle ilgilenen birini görüyorum ama ona karşı bir şeyler besleyemiyorum. Sizce nedir bu sorunun çaresi?

Her kızı aynı görmeyerek başlayabilirsin. O kız muhtemelen seni unuttu gitti ve hayatına bir şekilde devam ediyor. Siz de aynısını yapabilirsiniz. Neden olmasın?

Yani, daha önce bir kızı çok sevmiştim, sonra işler ters gitti vs. kızı 1.5 senedir görmüyorum. Neyse, "gittiğini kabullenmek" evresini geçtim geçmesine ama aldığım duygusal hasar kimseye bağlanamama sebep oldu. Benimle ilgilenen birini görüyorum ama ona karşı bir şeyler besleyemiyorum. Sizce nedir bu sorunun çaresi?
O hasar bende 3 yıl sürmüştü sonrasında başka kişilere ilgi duymaya başladım. Bu zamanda kendine yatırım yap kardeşim bir zamandan sonra zaten tık ediyor kafan. İhtiyaç duyuyorsun bir ilişkiye. Git spor yap ders çalış zamana bırak illaki bir kız arkadaşın olmasına gerek yok şuan.

Ergen misiniz oğlum?

Ergen misiniz oğlum?

Yani, yerine göre evet. 14 yaşındayım neticede. Aşkın yaşı olmaz da diyorlar?

Her kızı aynı görmeyerek başlayabilirsin. O kız muhtemelen seni unuttu gitti ve hayatına bir şekilde devam ediyor. Siz de aynısını yapabilirsiniz. Neden olmasın?

Hocam ona karşı his beslemiyorum gibi bir şey ama başkalarına karşı da besleyemiyorum. Sorun da bu zaten.

Bu yaşta yaşadığını aşk mı sanıyorsun?

Siz kaç yaşındaşınız hocam ? Aşk sanmıyorum, öyle direkt. İnsan bebekken bile aşık olabilir. Aşkın yaşla ilgisi yok, bunu "ilkokul aşkı " ve ya "lise aşkı" kavramlarının gündelik hayatta çokça kullanılmasından anlayabiliriz.

Daha çok gençsiniz, ciddiyim. Hayatınızın baharındasınız, bu tarz şeylere takılmanızı gerektirecek durum yok. Bir kız olmadı mı? Boş verin ve seriden nextleyin. Bu yaşlarda yapılan ilişkinin kalıcı olma olasılığı çok düşük denebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı