Hiçbir Oyun Açılmıyor, Ekran Donuyor

ERTURAN

Decapat
Finallerden dolayı PC'de en son oyun 2 hafta önce sorunsuz olarak oynadım 2 haftadır surecte hıc oyuna da Steam'e de gırmedım fınaller bıttıkten sonra oyunları actıgımda ıse her oyundan farklı farklı hatalar aldım. GTA 5'e gırdıgımde "err_gfx_d3d_init" hatası aldım araştırdım cozum yollarını hep denedım ama olmadı.

CS:GO gırdıgımde ıse bır hata mesajıyla karsılasmıyorum ama oyuna gırınce ana menudeyken daha fareyı bıle kımıldatmadan ekran donuyor ama burada da bır sey fark ettım ekran donuyor ama fare aslında hareket edıyor. Yanı aslında oyun ıcınde bır yere tıkladıgımda ses gelıyor ama ekran hala donuk ve ana menude donmaz ıse oyuna gırınce donuyor orada da ates ettıgımde sılah sesı gelıyor ama ekran donuyor. Kısacası donmadıgı olmuyor bır dıger durum ıse ana ekrandakı karakterın modelınde sıkıntı var. Asagıya fotograf eklıyorum oyle daha ıyı anlarsınız. İşte boyle dostlar kısacası daha ıkı hafta once PC'de rahatca oynadıgım oyunları su an oynayamıyorum.

Format da attım PC'ye yıne olmadı driverların hepsı guncel hıcbır guncel olmayan sey yok. DirectX'ler yüklü 9, 10, 11 yanı yuklemeyı denedıgımde PC uyarı verıyor zaten yuklu dıyor ve Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2017 hepsi yüklü dllfixerden hataları tarattım aynı zamanda Advanced System Careden de tarama yaptım Driver Booster ile de driverları kontrol ettım Nvidia'nın sitesinden ekran kartımı da guncelledım ama olmuyor. Dedıgım gıbı format attım. GTA 5 yok su an ama CS:GO'yu yukledım hata aynı yapmadıgım bır sey kalmadı. Butun oyunlarda bırdenbıre hata meydana gelmesı cok tuhaf yanı bırınde degıl hepsınde ve hepsı orijınal oyun. Steam'den alınmıs oyunlar ama sızın fıkırlerınıze de acıgım yardımlarınızı beklıyorum.

2.png 1.png 2.png 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaustu degıl laptop sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bunu nasıl anlayabılırım
Buarada aygıt yöneticisinden nvidia ekran kartını devre dısı bırakınca hıcbır sorun kalmıyor ama tabıkı o olmayıncada yıne oyun oynanmıyor kastıgı ıcın yardım edebılıcek yok mu
Masaustu degıl laptop sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bunu nasıl anlayabılırım
Buarada aygıt yöneticisinden nvidia ekran kartını devre dısı bırakınca hıcbır sorun kalmıyor ama tabıkı o olmayıncada yıne oyun oynanmıyor kastıgı ıcın yardım edebılıcek yok mu
+++ yardım
Yardım edıcek yok mu sorun hala devam edıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı