Hiçbir oyundan zevk alamamak

Lan nasıl zevk vermiyor 12.500 TL ödedim ben bu zımbırtıya kusura bakmayın ya seve seve ya da başka şekilde zevk verecek bu makine. Kusura bakmayın acımı niye senden çıkarıyorsam.

Sadece direksiyona 7000 küsur TL verdim bütçemi aşıp 4000'e işlemci RAM ve anakart aldım karaborsa zamanında 13.500'e RTX 3060 aldım ve bugün 2899TL'ye monitör aldım oyundaki araçlara yüzlerce TL harcadım hiçbirisi zevk vermiyor. Önemli olan parası değil büyüdükçe heves almalar zevkler azalıyor.

(yaş değil ruh-zihin gelişimi hâlâ çocuksu davranıp eğlenip 20 yaşında olanlarda var 10-15 yaşında olup hayattan bezmişlerde…)

Doğru oyunu bulamadığınız için zevk alamıyorsunuz. Sizi kendine bağlayacak oyun lazım. Rainbow Six Siege, Rust, Sea of Thieves gibi bayağı bir zaman öldüren oyunlar oynayın ama şahsi fikrim Life is Strange, Max Payne Gibi hikayesi ortalamının üstünde, taklidi olmayan oyunlar oynayın.

Sokağa çık gez arkadaşlarınla. Biraz ara ver oyunlara sonra sonra oynayasın gelir bende de olmuştu. Yaz tatilinde köyde 3 ay internetsiz yaşadım. Eve döndüğümde arkadaşlarla oynadığım oyunların zevkini hala alamadım.

Bu durumun yaş ile veya büyümek ile alakalı olduğunu sanmıyorum, "Güzel oyuna benziyor." diye indirdiğim oyunlar bile 10 dakikada kendinden bıktırıyor. Binlerce liralık oyun bilgisayarı alıyorsun en çok zevk veren oyun 5-10TL'ye satılanlar oluyor.
Oynadığın oyun türünü değiştirmeyi deneyebilirsin, ufak oyunlar belki farklı bir tat verir diye bazı öneriler vereyim:

Yine zevk alamıyorsan ara vermek de iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…