Bu konuda hunharca yazacağım, olur da yanlış bir sözüm geçerse kusura bakmayın. Arkadaşlar kafamı duvarlara vuracağım, bilgisayarımda 9 tane oyun var, içimden hiçbirini oynama isteği gelmiyor. Bak uçurumdan atacağım kendimi. Bakın size teker teker sayayım, GTA Vice City Definitive Edition var onu oynuyorum 10 dakika sonra sıkılıp çıkıyorum, Mount and Blade Bannerlord diye bir oyun var abim önermişti ben de var benden indir dedi açtım oyunu oyun hakkında tek bir fikrim yok. CoD Modern Warfare 2 var onda da 10 dakika sonra sıkılıp çıkıyorum, Valorant! Ta 200 saat dereceli banım var derecesiz zevk vermiyor, Among Us var onu arkadaşlarla oynamak için indirdim, Minecraft var tek oynamak hiç zevkli değil, bu kadar oyun içinde en zevk aldığım ETS 2 ama onda da en fazla 1 saat falan durabiliyorum, LoL var aslında eğlenceli oyun gibi birkaç el oynadım ama solo girmek ne kadar zevkli olabilir ki? FIFA biraz zevk veriyor ama o da beni oyunda tutmuyor. Arkadaşlar ben bu bilgisayara tam tamına 12.500 TL para verdim 2 sene boyunca köpek gibi çalışıp burs kazanıp bilgisayar aldım sırf bana kimse kısıtlama koymasın diye, GTA San Andreas'ta 15 FPS ile oynamayıyim diye aldım hunharca eğleneyim diye aldım arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Kendimi o delilerin olduğu beyaz yastıklı odaya kapatacağım az kaldı. Bilgisayarın dağıtıma çıktığı gündekii heyecanımı hiçbir şeye değişmem. Bir gün oturup düşündüm acaba beynimde bir hasar oluştu zevk alamama hastalığı mı var bende diye, arkadaşlar sabahtan akşama sadece eski Arka Sokaklar kesitleri izliyorum kafayı yiyeceğim. Benim yakın bir arkadaşım var genelde sadece Warband falan oynuyor, LoL oynuyor gayet de zevk aldığını söylüyor. Ne oldu bana delireceğim? Arkadaşlar yardım bak bu konuya üç beş kişi gözüküp iki kişi yorum atarsa ve bu konu öylece kalırsa rehabilitasyon merkezine yatarım. Arkadaşlar 17+18 yaşında değilim ben 13 yaşındayım!