Hiçbir şey bilmediğim dersin sınavından nasıl iyi not alırım?

Kanka sen onu ciddimi sandın 3 dersten sadece 9'lara kalma var yeni yönetmelikte ayrıca hocalar bunu derse odaklan diye bilerek demiyor yeni yönetmelik kimlere geçerli diye yaz internete MEB sitesinin üstünde yazı çıkıyor resmi sitesinin yeni yönetmelik 9'lardan başlayarak geçirilecek diye sadece 9'lara var o sayısal derslerde altyapı yoksa bir şey yapamıyosun lisede lisedeki altyapı olsa da ortaokuldaki eksiksede yapamıyosun hepsi bir işliyor.

İlk tavsiyeni yaptım. 3 haftadır sınavlara çalışıyorum, son güne bırakmadım.

Hocam müdür vs. hep diyor 3 dersten kalınca kalıyorsun diye. Bilmiyorum artık.

İki dönem ortalamasındanda kalman lazım belki 2. dönem halledersin.

Mantığını anlamak için çok uğraşıyorum ama anlamıyorum. Öğretmenimizde anlatmadan sorulara geçiyor. Herkesin notları 65 üstü değil.
görkem şahin öneririm youtubedan. O baya iyi anlatıyor. üni sınavına girerken de muhtemelen ondan çalışacaksın bence. bir bak ordan dinle

Kanka bize de diyorlar sırf derse odaklanın diye git yaz anlarsın.

Sabah hiç moralim olmuyor. Ancak sınav 2. ders olduğu için ilk ders tekrar yapıyorum.

2. ders olması kötüymüş. Ama gene de Mol'ü şimdi öğrensen çok iyi olur. Kolay zaten mol anladıktan sonra. Kendi başına aklında kalacak şekilde şeyler de kodlayabilirsin mesela. Tane gördüğün yere sayıyı yazmak, mol, molekül gördüğün yere şöyle falan diye. Son olarak normal koşullar altında gibi bir yer vardı, oraya çalış basit zaten ama 1 soru gelir mutlaka. Başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…