seffabullut
Hectopat
Daha fazla
Artık hiçbir şey keyif vermiyor. 10 senelik arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz artık keyif almıyorum bile. Sırf gitmek için gidiyorum. 10 senedir olmayan ne olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Tek bildiğim artık hiçbir şeyin keyif vermediği ve herhangi bir şey için uğraş sergilemekle uğraş göstermekten yorulduğumdu. Fark ettim ki sadece ben değilmişim. Sadece bunlar da değil. Bayılarak oynadığım bilgisayar oyunlarından sıkıldım oynamıyorum. Dizi-film izlerken 2X'te izliyorum, bir de üstüne atlayarak izliyorum. 2 saatlik bir film hap gibi 15-20 dakikada bitiyor resmen.
Çok değil 2 sene önce çevremde insanlar tarafından herkese yürüyor olarak adlandırılan biriydim
Bu yüzden pek ortamım da yoktu ama şu dönemde fark ettim ki bununla uğraşmak bile istemiyormuşum. Ne istediğimi bilmiyorum ama bildiğim tek şey içinde bulunduğum hiçbir durum, yanında bulunduğum hiç kimse artık beni mutlu etmiyor. Her şeyden sıkılıyorum. Nereye doğru gidecek bilmiyorum.
Bunun yanında da her şeyi istiyorum sanki ama o şeye ulaştığım an hiçbir önemi kalmıyor.
Bu noktada benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
Çok değil 2 sene önce çevremde insanlar tarafından herkese yürüyor olarak adlandırılan biriydim
Bunun yanında da her şeyi istiyorum sanki ama o şeye ulaştığım an hiçbir önemi kalmıyor.
Bu noktada benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?