Epic Games Hiçbir şey satın alamamak

Schokofaoz

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'ten hiçbir şey satın alamıyorum "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" hatasını alıyorum. Başka kartlarda denedim Papara vs. müşteri hizmetlerini de aradım bizde bir sorun gözükmüyor dediler. Epic Games'e ticket attım 48 saat bekleyin dediler. 48 saat bekledim yine olmadı ne yapmalıyım.

Ekran görüntüsü 2025-01-20 012056.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara dışında Ziraat'da denedim onda da olmadı eskiden alışveriş yapabiliyordum Epic Gamesten.
Farklı bir Epic Games hesabı ile satın alım yapmayı deneyin, eğer satın alabiliyorsanız sorunu Epic Games'in çözmesini beklemekten başka şansınız yok gibi. Bazen hesaplar sıkıntıya girebiliyor.

Epic Games'ten hiçbir şey satın alamıyorum "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" hatasını alıyorum. Başka kartlarda denedim Papara vs. müşteri hizmetlerini de aradım bizde bir sorun gözükmüyor dediler. Epic Games'e ticket attım 48 saat bekleyin dediler. 48 saat bekledim yine olmadı ne yapmalıyım.

Eki Görüntüle 2402099

Kanka ben 3 gün bu sorunu aldım sonrasında düzeldi şuan satın alım yapabiliyorum.

3 gün boyunca işlem yapmadınız mı yoksa 3 gün içinde yine denediniz mi satın almayı?
Denedim hocam sorun yok 1 gün daha bekleyin düzeleceğini umuyorum bir de VPN ile girmediğinize emin olun.

Eki Görüntüle 2402099

e posta adresini değiştir yani yeni hesap aç

e posta adresini değiştir yani yeni hesap aç
bendede aynısı ubisoft ve xbox için olmuştu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı