Hiçbir şey yemiyorum

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yumurta bandırmalıda sadece sarısını omlette hiçbir tarafını haşlanmışta sadece beyazını yiyorum diğer taraflarda kusucak gibi oluyorum. Zeytin, peynir biber, domates hiçbir şey sevmiyorum. Teremyağ, vs. bundan dolayı ne yapabilirim? Yaş 13.

Tarif verebilir misiniz kilo ve boy için.

Son düzenleme:
Bayıla bayıla yenen şeyler değil bunlar zaten ama öyle yiyorsun işte sevmiyorum diye yememezlik yapma yeter. Büyüdükçe fikirlerin değişebilir.

Yumurta yiyememe yeni mi başladı? 13 yaşlarındayken bende kusacak gibi oluyordum, kokusu rahatsız ediyordu.

Aslında kendimden bildim bileli 10-11 yaşından sonra sanırım.

Bayıla bayıla yenen şeyler değil bunlar zaten ama öyle yiyorsun işte sevmiyorum diye yememezlik yapma yeter. Büyüdükçe fikirlerin değişebilir.

Evet ama omlet gerçekten öyle ve sanki yumuşak ya böyle dokununca hareket eder gibi yumuşak kıvrım kıvrım olur o gerçekten para verseler yemeyeceğim bir şey.

Aslında kendimden bildim bileli 10 yaşından sonra sanırım.

Evet ama omlet gerçekten öyle ve sanki yumuşak ya böyle dokununca hareket eder gibi yumuşak kıvrım kıvrım olur o gerçekten para verseler yemeyeceğim bir şey.
Bana yapan kimse güzel yapmıyormuş ondan sevmiyorsun gibi geldi. Omlet öyle bir kıvamda bir şey değil çünkü.

• kahvaltı: Yulaf ezmesi + süt + biraz bal + meyve (muz, çilek vb.)
  • ara öğün: Bir avuç fındık ve ceviz.
  • öğle: Tavuklu salata (domates, salatalık, marul, zeytinyağı ile) ve bir dilim tam buğday ekmeği.
  • ara öğün: Yoğurt + meyve.
  • akşam: Fırında somon + haşlanmış tatlı patates + sebze.
  • gece atıştırması: Süt veya biraz peynir
Mesela bunu deneyebilirim ama tavuklu salata da salata ve zeytinyağı ile yiyebilirim sadece.

Biraz yaşlı muhabbeti olacak ama yoklukta en çok sevmediğiniz şeyleri tüketmeye başlıyorsunuz. Baklagil nefret ederdim, 14'lü yaşlarımda yemeye başladım. O günden beri önüme ne koysalar yerim, eğer tadı çok rezalet değilse. Damak tadıda bi zaman sonra değişiyor, oda var. Kuru fasulyeyi gene sevmemeye başladım mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı