Sorununu anlıyorum insana çok koyuyor bende bayağıdır istiyordum bak bunu yazarken bile ağlıyorum şu an. Bende 6 buçuk gün önce laptop aldırdım 13K'ya ve laptop güçlü olmasına rağmen internet ile ilgili sorunları var böyle deyince basit gibi geliyor ama boğazımdan lokma geçmiyor düşündükçe ve ailem asla beni dinlemiyor kibar bir dille anlatıyorum teknik servisi arayalım diye kızıyorlar bağrıyorlar sövüyorlar dövüyorlar özelliklede ben bir kızım ve babama kibarca dile getirdiğimde onun beni sürekli tersleyip beni boğması ayrı mesele ve iade edelim demeye çok korkuyorum dünyanın parasını verdik ama diyemiyorum PC'yi kullanamıyorum aşırı yavaş internet ve ufak sorunlar barındırıyor dinlemiyorlar o kadar çok istemiştimki benim de Gaming PC'em olsun yazılım öğreneyim para kazanayım. Oyun oynayayım vakit geçireyim diye ama sadece 6 gündür bende ve kullanamıyorum açılıyor ama kullanmaya aşırı korkuyorum o PC'yi görünce moralim bozuluyor aileme anlatamıyorum çok yoruldum daha 6 7 günlük ve sorunu var keşke elimden senin için de bir şey gelse ve kendim içinde bir şey gelse sadece tek olmadığını belirtmek istedim. Oyun indiremiyorum yazılım yapamıyorum sırf o internet sorunu yüzünden ve sadece laptopumda var bu sorun nasıl derseniz karışık biraz basit bir şeye benzemiyor.