internetimiz zaten güçlü telefonlarda gayet güzel çekiyor pc den kaynaklı bir sorun var bence çünkü ethernet kablosu bile bağladım üstüne 2 tane router kurduk ama olmuyor..
Yok hocam size yanlış anlaşılmasın size güvenmediğimden değil. Şimdi BIOS gibi başka şeyleri de bozmak istemiyorum. Sonra ailem bana kızıyor. Garantiye alayım ben yine.
Haklısınız hocam. O zaman kendie güvenemedim yaptım bir aptallık. Kimseye anlatamıyorum ama içim yanıyor. Hatta gittim kimse uyarmadı diye Gamepower klavye aldım m tuşu basmıyor. Bu arada o zaman donanım arşivi forum kullanıyordum. Orada kimse bir şey dememişti Gamepower'a.
Donanım arşivi forumda neden Turbox PC alınmalı onu anlatanlar var hacı yeni ortamı olmayan bir forum orası, burası oldların mekanı.
Sen ginede canını sıkma bende 7 yıllık eski bir bilgisayardan (laptop) yazıyorum imza yazımı okuyabilirsin.
Daha yeni babamla birtakım sorunlar hakkında konuştuk, üst dişim kırık (9 yıldır) hala devlet tedavisi göremedim. Herkesin kendi problemleri var elimizden geldiğince tutunmmaya çalışıyoruz işte. Gelecek kaygısı daha tonla şey var.
Keşke 5. sınıfta girseydiniz, bursumla dolar alıp değerlendirdim ve 15.000 liraya kadar çıkardım. Sanırım üniversite masraflarımı karşılamak için kullanacağım. Güzel para cidden
Yok hocam size yanlış anlaşılmasın size güvenmediğimden değil. Şimdi BIOS gibi başka şeyleri de bozmak istemiyorum. Sonra ailem bana kızıyor. Garantiye alayım ben yine.
Donanım arşivi forumda neden Turbox PC alınmalı onu anlatanlar var hacı yeni ortamı olmayan bir forum orası, burası oldların mekanı.
Sen ginede canını sıkma bende 7 yıllık eski bir bilgisayardan (laptop) yazıyorum imza yazımı okuyabilirsin.
Daha yeni babamla birtakım sorunlar hakkında konuştuk, üst dişim kırık (9 yıldır) hala devlet tedavisi göremedim. Herkesin kendi problemleri var elimizden geldiğince tutunmmaya çalışıyoruz işte. Gelecek kaygısı daha tonla şey var.
Sorunun kaynağını bulursan elindeki bilgisayar günümüz koşullarında gayet yeterli. FPS neye göre düşük, hangi sorunlar var? Sisteminde gördüğüm tek eksik 1x8 GB RAM kullanman şu anda. Yoksa Ryzen 2600 de, RX 570 de 1080P'de üzecek parçalar değiller.