Hiçbir şey yolunda gitmiyor

8 Yaşımdan beri sesler duyuyorum okulda yaşıyorum, 120 kilo oldum, derslerim kötü, takıntım var, dikkat bozukluğum var, bilgisayarım çok kötü. Bu kadar üzme kendini her şeyin çaresi vardır.
Okulda yaşamak müştemilat yani güvenlik olarak kalıyorum.

@O Görkem Hocam bilgisayarınız gayet iyi, RX570 her oyunda süper performans vermez ama işinizi de görür. Belki kronik sorunlu SSD'niz falan olduğu için kasıyordur PC. Ayrıca wattman hatasının çözümleri de internette bolca mevcut.
14 gün boyunca koşulsuz iade hakkınız var, edemeseniz bile garanti kapsamına girer büyük ihtimalle.

İnternetimiz zaten güçlü telefonlarda gayet güzel çekiyor PC'den kaynaklı bir sorun var bence çünkü Ethernet kablosu bile bağladım üstüne 2 tane router kurduk ama olmuyor.

Telefon internetinden Ookla hız testi yapın, ve bir de bilgisayardan bu tarz konulardan anlarım isterseniz konusunu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Valorant'ta 80 100 FPS'lere düştüm bugün. Ya BIOS hakkında ya da yeni güncelleme sıkıntılı. Fortnite'a yeni güncelleme gelmiş bakayım diye girdim ve çok drop giriyordu. Biliyorum Fortnite optimizasyonu kötü fakat yine de can sıkıcı bir durum. Hem geçenlerde kuzenime mis gibi bilgisayar topladım neredeyse benimle aynı fiyata. O da çok bozdu beni.

Evet anlıyorum mecbur yapacak bir şey yok. Bu arada kusura bakmayın çok güldüm şu anlatma şeklinize.

1.5 sene oldu. Canlı derslerden veremedim.
Evet anlıyorum mecbur yapacak bir şey yok. Bu arada kusura bakmayın çok güldüm şu anlatma şeklinize.

Allah'tan benim babam aşırı sabırlı. Annemden korkuyorum ben babam çok iyi yoksa hiç bana ağır bir şekilde kızmadı.

işte sorunda bu zaten ben takmazdım sonuçta benim suçum değil laptopun böyle olması ama sorun ailem işte keşke kendim gönderebilsem kendim arayabilsem ama ben ne yapabilirimki anlamıyor ailem işte hemen şiddet tersleme çok büyütüyorlar. teşekkür ederim bu arada ve 15 gün içinde iade edebiliyoruz ve iade almazlarsa diye de korkuyorum çünkü çok şanssız ve bahtsızım.

Babam üzülür kısmında aynı ben babam zorlanmasın diye neredeyse ondan 2 yıldır bir şey istemedim.

Bende aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…