Hiçbir şey zevk vermiyor

Kendini başka şeylere yöneltmeyi dene müzik resim oyun yani sürekli kendini bir şeye ver hiç boş durma boş boş oturursan sıkılırsın sürekli aktivite yap arkadaşlar edin derslerine çalış kitaplar oku hayattan kopma.

Kendini başka şeylere yöneltmeyi dene müzik resim oyun yani sürekli kendini bir şeye ver hiç boş durma boş boş oturursan sıkılırsın sürekli aktivite yap arkadaşlar edin derslerine çalış kitaplar oku hayattan kopma.
Ders, kitap, müzik, spor. Bu döngü içerisindeyim pek boş kalmıyorum ama yine de hiçbir şey zevk vermiyor. Bir kaç arkadaşım var. Çevrem de doğru düzgün insan sayısı maalesef çok az.

Ders, kitap, müzik, spor. Bu döngü içerisindeyim pek boş kalmıyorum ama yine de hiçbir şey zevk vermiyor.

Döngüye sokma kendini yeni şeyler dene sürekli öğren keşfet kodlama bilgisi falan öğren zevkli Python tavsiye ederim çok zevkli öğrenirsen kendini geliştir yani.

Hocam TopG'nin size bir mesajı var. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sıralar çok depresifim ama gülümsetti. :D

Ne yaparsam yapayım zevk vermiyor. Her şey çok sıkıcı gelmeye başladı. En büyük aktivitem spora gitmek ve müzik dinlemek. Spora da sinir atmak için gidiyorum. Hayattan soğudum son zamanlarda ve gittikçe kopuyorum. Ne yapmalıyım?

En iyisi elinize bir tane elektrogitar alın öğrenin hobi yapın ya da elektronik piyano alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı