Hiçbir şeyin zevk vermemesi

O yaşadığın ''biraz ağır olaylar'' bence biraz değil fazla ağır. Bu olayları unutmanı ya da onlara alışmanı sağlayacak aktivitelere yönelmelisin. Depresif yaşamanın hiçbir faydası yok. Sana da faydası yok, senin çevrendekilere de.

Kulaklığı tak ve spor yapmaya başla. Spor yapmak insanın mutluluk hormonu salgılamasını sağlar.

Hayat sosyalleşince güzel. Mutlaka yapmaktan mutluluk duyacağın bir şey vardır. Biraz düşün.

Tavsiyem bilgisayarı kendinize sınırlandırıp, dışarı çıkmanız. Emin olun 2 hafta sonra en küçük şeyden bile zevk alacaksınız.

Manita yap mesela. Yoksa.

Sevgili yapacaksa, kekoları tavsiye ederim.

Ciddi bir cevap vermek gerekirse, şuan ki ruh halini çok iyi anlıyorum. Birtakım şeyler yaşamışsın ve bu da şuana kadar yaşadığın kötü olaylara içten içe isyan etmene sebebiyet vermiş sanırım. Zaman her şeyin ilacıdır derler.

Sadece, değerli bir insan olduğun gerçeğini unutma. Çünkü sen hariç herkes zamanla bunu unutacak, değil mi?

Bence bir amaca bağlanmalısin. Yapmaktan keyif aldığın bir aktivite bul ve o alanda kendini geliştirmek için elinden geleni yap. O alanda ilerledikçe daha da bağlanirsin ve yaptığın işten keyif alırsın. Bir şeylerden keyif almayı başarırsan, inan hayattan yeniden eskisi kadar mutluluk duyabilirsin. Birde ihtiyacın olduğunu düşündüğüm diğer şey, iyi bir arkadaş edinmek... Konusabilecegin, birlikte birşeyler yapabileceğin birileri olması lazım hayatında...

İnanın ne spor yapmak ne bilgisayar oynamak ne de kitap okumak istiyorum hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum zaten kendimi yorgun hissediyorum sürekli intihar etmeyi düşünüyorum yani sporu bırakın şurda namaz bile kılamam yorgunluktan.

Acı olaylardan kastım ailevi sorunlar var biraz ve yıllardır aşk acısı çekiyorum beni terk edip başka bir erkeğe gitti ayrıca eski bir dostumu da unutamıyorum her dakika aklıma geliyorlar bir iki tane halüsinasyon ve var olmayan sesler duydum diye şizofren olmuyorum bende ciddi bir şey yok sadece biraz mutsuzum o kadar zamanla geçecektir diye umuyorum ama ne zaman bilmiyorum.

Ben de böyleyim, depresyon da var arkadaş çevren yoksa yapacak bir şey yok.
17 yaşindan beri böyleyim şimdi 25 yaşindayim değişen birşey olmadi, ilac da kullandım, faydası yok.

Geçmiş, geçmişte kaldı! Bir zaman makinen olmadığı müddetçe değiştiremeyeceğin bir şey için üzülmek, geleceğini mahvetmekten başka bir şey değil. Hayatında güzel şeyler elbet ki yaşamışsındır. Neden onları düşünerek kendini mutlu etmeye çalışmıyorsun?

Bana kalırsa, sen sadece dertleşmek istiyorsun... İçinde biriken şeyleri buraya yazarak, biraz olsun rahatlamaya çalışıyor gibisin. En azından bana öyle geldi.

Ben de böyleyim, depresyon da var arkadaş çevren yoksa yapacak bir şey yok.

17 yaşindan beri böyleyim şimdi 25 yaşindayim değişen birşey olmadi, ilac da kullandım, faydası yok.

Arkadaş var ama kimseye güvenmiyorum anama babama bile kimseye sürekli otobüse binsem sesler duyuyorum yok o bana zarar verecek yok şu adam sana pis bakıyor sana karşı kızgın falan hep bi seneryo kuruyorum kafamdan

Bazen de birisi zamanda geri gidip geçmişteki halimi öldürürse diye korkuyorum. Bilime göre imkansız ama belki uzaylılar bana gizli mesaj göndermek için reklam panolarını kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…